Mirela Vaida, prima reacție după ce Maria Păuna a amenințat că o dă în judecată: „E un subiect oarecare”

Maria Păuna, cea supranumită „Regina sprâncenelor”, a amenințat-o pe Mirela Vaida că o dă în judecată după ce s-a

considerat nedreptățită la Acces Direct.

La rândul său, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 nu se arată impresionată de amenințările Mariei Păuna și cataloghează scandalul drept un „caz oarecare”.

Ieri, Maria Păuna a fost invitată pentru a comenta despre conflictul care a izbucnit cu unele dintre cursantele ei. Multe dintre declarații au deranjat-o, așa că aceasta a părăsit emisiunea în direct și a spus că va da în judecată show-ul, dar și pe Mirela Vaida.

Maria Păuna a susținut în emisiunea „Acces Direct’ de la Antena 1 că există un conflict pe Facebook între cursantele ei, unele le acuză pe altele că i-au preluat informațiile antreprenoarei și că le transmit mai departe fără a avea niciun drept. Maria Păuna a confirmat că unele fete fac asta, fapt care o deranjează.

Una dintre cursante a intrat în direct în emisiune prin intervenție telefonică și a declarat că Maria Păuna afișează o imagine falsă și că, în realitate, este o cu totul altă persoană.

În plus, ea a mai susținut că aceasta nu a învățat-o prea multe în timpul cursului care ar fi trebuit să dureze o săptămână, nu doar 3 sau 4 zile cum s-a întâmplat, potrivit Libertatea.

Prezentă în platou, Maria Păuna a auzit toate declarațiile și a răbufnit. I-a acuzat pe Mirela Vaida și pe producătorii „Acces Direct’ că nu procedează corect și că nu ar trebui să asculte ceea ce spune o elevă „repetentă’.

„De ce nu ascultați premianții? Oamenii cu pregătire, oamenii cu educație, oamenii cu discernământ, care au rezultate extraordinare n-au timp de mizerii, astea sunt mizerii. Nu o să vină niciun om care merge la olimpiadă să spună că formatorul este prost. Din 3000 de eleve, voi ascultați o repetentă’, a declarat Maria Păuna.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤