Mirela Vaida și Armin Nicoară, colaborare surpriză. Cum sună colajul lor de muzică de petrecere

Doi dintre cei mai apreciați artiști la momentul de față din țara noastră, Mirela Vaida și Armin Nicoară, au făcut o surpriză muzicală pentru toți admiratorii lor. Este vorba despre un colaj de muzică de petrecere,

pe care toți fanii celor doi artiști l-au așteptat cu sufletul la gură! Iată cum sună piesele perfecte pentru Sărbători!

Mirela Vaida și Armin Nicoară au creat un colaj de muzică de petrecere care să răsune în boxele tuturor românilor atât de Crăciun, cât și de Revelion. Bineînțeles, voia bună și distracția stau la loc de cinste.

Mirela Vaida și Armin Nicoară, colaborare surpriză

Mirela Vaida și Armin Nicoară au cântat în premieră noul lor colaj de muzică de petrecere, în direct, chiar în platoul emisiunii Acces Direct.

Prezentatoarea emisiunii a mărturisit că toți cei care o cunosc știu deja că ea este o fire petrecăreață.

De asemenea, Mirela Vaida a povestit la Acces Direct că îi place să plece ultima de la petreceri și că este prima pe listă atunci când vine vorba despre chefuri, cu oameni dragi și cu muzică pe măsură.

Colajul de muzică de petrecere al Mirelei Vaida și al lui Armin Nicoară poate fi deja găsit pe Youtube, pe contul oficial al artistului.

Cum sună colajul celor doi artiști
În doar o oră de la lansare, colajul de muzică de petrecere pare să se bucure de un succes răsunător, în condițiile în care a

adunat deja aproximativ 15 mii de vizualizări, dar și o mulțime de reacții și aprecieri din partea fanilor.

De altfel, Mirela Vaida a uimit pe toată lumea cu ținuta ei. Dacă până acum am văzut-o numai în portul tradițional românesc

sau în ținute office în platoul emisiunii Acces Direct, de data aceasta a ales o salopetă plină de paiete aurii, perfectă pentru petreceri pe cinste.

”Eu așa sunt, adică nu vă mint, plec ultima de la chefuri,

de pe mese, mă ia soțul meu de pe masă și spune treci acasă, mâine dimineață trebuie

să ne trezim la copii. Așa sunt, cei care mă cunosc bine,

știu foarte bine că nu mint”, a spus în glumă Mirela Vaida la Acces Direct. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤