Momente de cumpănă pentru mama Deliei: „Nu există tratament”. De ce boală suferă

Gina Matache, mama Deliei a vorbit pentru prima dată despre problemele grave de sănătate pe care le are şi spune că pentru boala ei nu există încă tratament.

Mama Deliei, Gina Matache are o problemă gravă de sănătate, a cărei vindecare nu există deocamdată, cel puţin în România. Aceasta a mărturisit că a decis să nu mai ia niciun tratament și să uite de boală deoarece totul este în zadar. Ea suferă de dureri și nu își poate folosi mâna.

Gina Matache: „Nu există tratament”
Gina Matache a spus că își lasă grijile și sănătatea în voia lui Dumnezeu deoarece durerile pe care le are nu trec cu medicamentație.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnezeu cu mila, cum o vrea așa face. Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament .” a declarat Gina Matache.

Ea s-a interesat de tratamente pentru afecțiunea de care suferă, însă în România nu este valabil, dar nici altundeva, în afara de Franța, unde însă, nu este sigură că problema ei poate fi tratată astfel încât să dispară.

„Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a declarat mama Deliei.

Gina Matache s-a operat recent de tiroidă
Anul trecut în noiembrie, mama Deliei a trebuit să se interneze și să fie operată la glanda tiroidă. Gina Matache a postat în acea perioadă o poză de pe patul de spital, fiind contactată mai apoi de presă. Tot atunci a recunoscut că a suferit o intervenție chirurgicală.

„Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că… ” a spus atunci Gina Matache

Mama Deliei a ținut să le mulțumească medicilor care au avut grijă de ea: “ Nu se mai putea amâna această intervenție. Acum mă simt foarte bine. Nu am ce să zic, sunt niște oameni… să le dea Dumnezeu sănătate. În sfârșit, avem și noi niște medici calumea. Cel puțin aici, nu știu cum or fi în altă parte. Aici, de la portar până la ultima e infirmieră e exemplar tot. Am avut noroc, nici măcar la operație nu am simțit durere, nu am simțit nimic”, a recunoscut atunci mama artistei.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤