Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Celebra cântăreață are o carieră de succes, dar viața ei nu a fost mereu una simplă.

Ea a trecut și printr-un divorț, dar a rămas în relații bune cu fostul ei soț, Andrei Carandino, care acum a decedat. Cântăreața este în stare de șoc de când a aflat veste
Monica Anghel și-a pierdut fostul soț

Monica Anghel este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, cu o carieră muzicală impresionantă. Îainte de a fi căsătorită cu cel care i-a dăruit și un băiat, Monica a mai avut un soț, un celebru medic chirurg, Andrei Carantino.

Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, vineri dimineață. El a fost cadrul medical la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni și a fost unul dintre cei mai renumiți medici. Andrei Carantino era specialist în chirurgie plastica-microchirurgie reconstructive, doctor în știinte medicale.

Anunțul dureros a fost făcut de o apropiată a familiei, care și-a exprimat regretul cu privire la acest eveniment. Se pare că, în urmă cu câteva luni, respectiv în decembrie, ar fi suferit o ruptură de aortă, de unde ar fi pornit problemele grave ce au dus la deces.

„În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris Roxana Dima pe Facebook.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤