MONICA ANGHEL S-A INFECTAT CU COVID-19 DUPĂ CE ȘI-A ADMINISTRAT AMBELE DOZE DE VACCIN

Monica Anghel a anunțat pe internet că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2, în ciudat faptului că a făcut ambele doze de vaccin.

Cântăreața s-a fotografiat și a postat imaginea cu ea pe rețelele de socializare, fiind într-o stare ușor degradată, având o tristețe în privire, semn că nu se simte deloc bine în aceste momente.

Artista avea o eșarfă pusă pe cap și o patură cu care se învelise până la gură, semn că are simptome evidente de răceală.

„Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am facut covid …….. aveti grija de voi ”, a scris cântăreața în dreptul postării.

Monica Anghel a colaborat cu Aurelian Temișan (duet) piesa „Încrederea” compozitor și textier Dragos Docan, piesa apărând atât pe albumul propriu al artistei editat de Roton în 1996 cât și pe albumul Best Of Dragoș Docan „Vai, ce bună-i fata asta!” (Electrecord 1998).

Monica Anghel a cântat în duet cu actorul Ștefan Iordache. Dan Iagnov le-a compus trei cântece care apar pe discul „Magazinul meu de vise” înregistrat la casa de discuri Roton în anul 2007. Aceste trei cântece sunt: „Mai mult decât oricând”, „Viața noastră este un tangou” și „Nu te întreb”. Pentru Monica Anghel și Gabriel Cotabiță, Dan Iagnov a compus duetul „Continent pierdut”, melodie care este inclusă pe CD-ul „Best of Dan Iagnov”, editat în anul 2006 la casa de discuri OVO MUSIC.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤