Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în secret? Detaliul care i-a dat de gol

În mai puțin de un an de la momentul când au fost surprinși de paparazzi, fostul șef al campaniei de vaccinare și frumoasa actriță… sunt acum văzuți purtând verighete.

Monica Bîrlădeanu, singura care a comentat despre relația cu Valeriu Gheorghiță
De la acel moment, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși de nenumărate ori împreună, însă nu au făcut niciodată declarații publice despre relația lor. Monica a menționat doar, imediat ce a fost dezvăluită relația lor, că iubește un bărbat “absolut necăsătorit”. Această precizare a fost esențială, având în vedere că era bine cunoscut faptul că Gheorghiță era căsătorit cu o fostă colegă de facultate și avea doi copii cu ea, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 13 ani.

“Dragii mei, sunt conștientă că circulă știri cu informații eronate despre relația mea personală și, pentru a evita speculațiile sau întrebările, vreau să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu este un bărbat absolut necăsătorit, fără nicio obligație. Nu ascund această relație, dar am un principiu de a nu discuta public despre viața mea personală. Vă trimit îmbrățișări”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Sfârșitul anului 2023 și începutul anului 2024 i-au găsit pe cei doi la schi în Dolomiți, în nord-estul Italiei. Chiar dacă nu au postat fotografii sau videoclipuri împreună, fiecare și-a împărtășit pe contul său de Instagram imagini și clipuri din aceeași vacanță la schi.

Este evident că aproape fiecare postare a Monicăi primește like-uri și comentarii pline de inimioare de la Valeriu, iar invers, postările doctorului primesc aprecieri de la frumoasa actriță.

Pregătiri pentru nuntă
La sfârșitul lunii februarie, paparazzi de la Cancan i-au surprins din nou pe cei doi la un restaurant, unde se pare că discutau detalii despre viitoarea lor nuntă.

Conform unor surse, programul artistic la nuntă va fi asigurat de trupa Jukebox, iar invitați speciali vor fi membrii formației Direcția 5. După mai bine de două ore petrecute la restaurant, cei doi au părăsit localul.

Pe drumul spre mașină, Monica, îmbrăcată cu pantaloni din piele și o cămașă închisă la culoare, purta un palton și se ținea de brațul lui Valeriu, care optase pentru o ținută casual, cu sacou, cămașă, blugi și adidași. Cei doi au urcat în mașina Monicăi.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, cu verighetele la vedere
Între timp, cei doi nu doar că nu mai ascund relația lor, dar au și luat-o la un alt nivel. Actrița a devenit deja “mamă vitregă” pentru copiii lui Valeriu și pare să se fi descurcat foarte bine în acest rol.

Paparazzii de la Cancan i-au surprins pe cei doi în rolurile de părinți, Monica asumându-și responsabilitatea alegerii hainelor pentru cei doi copii ai lui Valeriu, toate de marcă. Înainte de cumpărături, cei doi au discutat împreună despre ce ar trebui să achiziționeze.

Cei doi indrăgostiți au fost văzuți purtând ținute casual, potrivite pentru o zi de shopping. Au petrecut mai mult timp printre rafturile magazinelor, iar după ce au terminat cumpărăturile, au plecat împreună cu copiii lor spre mașină. Este un semn că Valeriu Gheorghiță a inclus-o deja pe Monica Bîrlădeanu în familia lui.

Cele mai recente postări de pe Instagram îi arată pe cei doi purtând verighete pe degete.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Acest lucru ne face să presupunem că cei doi au oficializat somehow relația lor, chiar dacă doar în fața ofițerului de stare civilă. Chiar și atunci când actrița își schimbă bijuteriile în funcție de ținută, Gheorghiță nu renunță la verighetă de câteva luni bune. Primele imagini cu șeful campaniei de vaccinare purtând verigheta pe deget datează de la jumătatea lunii martie.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤