Motivul real pentru care Zanni și Alex Velea au devenit dușmani, din cei mai buni prieteni. Ce i-a făcut iubitul Antoniei, câștigătorului Survivor All Stars

Relația dintre Alex Velea și Zannidache s-a transformat radical, trecând de la prietenie la ostilitate, într-o evoluție surprinzătoare pentru fanii lor. Motivul acestui schimb dramatic de atitudine a fost dezvăluit recent și se pare că are legătură cu gestul controversat al iubitului Antoniei, câștigătorului Survivor All Stars.

Deși cândva erau considerați cei mai buni prieteni, acum nu doar că nu mai colaborează profesional, ci au devenit dușmani. Zanni a explicat că dezamăgirea s-a acumulat treptat, pe măsură ce a observat că pentru Alex, prioritățile se îndreaptă către afaceri, nu spre legătura lor de fraternitate pe care el o prețuia.

“Am observat o distanțare în timp, o slăbire a legăturii noastre. Simțeam că se va întâmpla pentru că, în esență, eu sunt mai inclinat spre singurătate”, a mărturisit Zannidache.

Un moment crucial în deteriorarea relației lor a fost momentul în care Velea a propus un contract de colaborare lui Zannidache. Acest gest a fost perceput ca fiind dezamăgitor, deoarece Zanni simțea că este văzut mai mult ca o oportunitate de afaceri decât ca un prieten apropiat.

“Acest lucru m-a deranjat profund. Încrederea mea în iubire și în legătura de familie a fost știrbită. Nu poți pretinde că ai o legătură de familie și să impui un contract”, a explicat Zannidache, adăugând că a fost dezamăgit de faptul că a fost privit mai degrabă ca un partener de afaceri decât ca un frate.

El a subliniat că este imposibil să menții o relație sănătoasă când aceasta este contaminată de interese comerciale. Pentru el, afecțiunea și loialitatea ar trebui să stea la baza unei relații autentice, nu doar interesul de a obține profit.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤