Multimilionarul Yoav Shtern, 70 de ani, a stat în comă 10 zile

Yoav Stern, fostul soț al vedetei TV Oana Cuzino, a murit în spital. Acesta era internat în spital în stare gravă, după ce a suferit un accident casnic.

Multimilionarul avea 70 de ani și s-a stins din viață în Miercurea Albă, în data de 27 aprilie. Yoav Shtern fusese internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București.

Potrivit surselor, oamenii legii au crezut inițial că multimilionarul ar fi fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball. Ulterior s-a ajuns la concluzia că acesta ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, lângă o scară, în timp ce mergea cu spatele în curtea casei sale.

Fostul soț al prezentatoarei emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino, s-a stins din viață în data de 27 aprilie 2022, la Spitalul Elias din Capitală.

Multimilionarul Yoav Shtern, 70 de ani, a stat în comă 10 zile

Fostul soț al vedetei TV Oana Cuzino a ajuns la spitalul Elias pe 18 aprilie și a fost internat în stare gravă, după ce ar fi suferit un accident casnic. El avea hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare.

A murit Yoav Stern, fostul soț al Oanei Cuzino

➦ CITEȘTE ȘI... ➤