Nadia Comăneci, În Doliu! Gimnasta Trece Prin Clipe Grele!

Pentru Nadia Comăneci este o perioadă foarte grea!

Gimnasta a anunțat pe pagina sa de socializare că e în doliu, după ce o bună prietenă de-a ei s-a stins din viață!

Cunoscuta sportivă a României Nadia Comăneci trece prin clipe foarte grele. Fosta gimnastă a anunțat pe pagina sa de Twitter că una dintre prietenele sale cele mai bune a decedat!

Nadia Comăneci, în doliu!
În vârstă de 52 de ani, prietena sportive este Dianne Durham, prima campioană afro-americată la gimnastică din istoria

Statelor Unitate ale Americii! Aceasta a fost răpusă de o boală necruțătoare cu care s-a luptat mai mult timp!

Nadia Comăneci și-a exprimat regretul pe rețelele de socializare și a mărturisit că Dianne Durham i-a fost o prietenă dragă!

„Mi-a fost o foarte dragă prietenă și o persoană minunată! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Nadia Comăneci, pe contul său de Twitter.

Dianne Durhan a fost nevoită să renunțe la cariera sportivă în 1985, la doar trei ani de când a devenit campiană în SUA! Din cauza unei accidentări, aceasta a trebuit să părăsească lumea sportivă, dar în continuare a urmat să fie arbitru, speaker motivațional, dar și antrenor!

Nadia Comăneci s-a stabilit în urmă cu 30 de ani în America!
Nadia Comăneci va rămâne întotdeauna reprezentativă pentru România, însă vedeta a părăsit această țară în urmă cu mai mult de 30 de ani, pentru America!

Aceasta este căsătorită cu Bart Conner,, tot sportiv, iar cununia a avut loc în 1996, nașii lor fiind Dana și Adrian Năstase! Cei doi au împreună un băiat!

➦ CITEȘTE ȘI... ➤