Nelu Ploieșteanu A Ajuns În Stare Gravă La Spital

Nelu Ploieșteanu a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu coronavirus. Vestea extrem de îngrijorătoare a fost dată de către Mara Bănică.

Ea a spus că a avut o discuție cu una dintre fiicele artistului și a aflat că Nelu Ploieșteanu este intubat la Terapie Intensivă, iar situația lui este cât se poate de gravă.

Artistul Nelu Ploieșteanu este în stare critică
Din păcate, coronavirusul l-a atins și pe marele artist Nelu Ploieșteanu care este, în aceste momente, internat în stare critică la spital. Mara Bănică a discutat cu una dintre fiicele maestrului care i-a spus că Nelu este intubat, iar plămânii lui sunt afectați în proporție de 70%.

In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%, a scris pe Facebook, Mara Bănică.

Din păcate, starea artistului este gravă, iar familia nu a reușit până acum să comunice cu el. Nelu Ploieșteanu este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, pe secția de Terapie Intensivă, fiind intubat.

Familia maestrului nu are nicio veste despre acesta, iar Mara Bănică a făcut un apel către medici, cerându-le empatie.

In astfel de momente, in care parintele tau se lupta pentru fiecare respiratie, ai vrea sa dai viata de la tine, doar ca sa traiasca. Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile in lupta voastra continua. Dar putina empatie si o vorba buna pot schimba enorm starea unui om, a mai scris Mara Bănică.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤