Nick Cannon va deveni tată pentru a opta oară! Anunțul vine la scurt timp după ce a pierdut un fiu

Nick Cannon, fostul soț al artistei Mariah Carey, a anunțat că va deveni din nou tată, pentru a opta oară!

Cine este mama copilului?

Celebrul prezentator TV Nick Cannon va deveni tată pentru a opta oară la vârsta de 41 de ani.

Marele anunț a fost făcut de el și iubita lui Bre Tiesi, în vârstă de 30 ani, după ce au fost gazdele unei petreceri unde au dezvăluit sexul bebelușului.

Cei doi vor avea un băiețel, iar Nick abia așteaptă să îl țină strâns în brațe! Prezentatorul de televiziune mai are șapte copii cu patru femei diferite, printre ele numărându-se și celebra cântăreață Mariah Carey, care i-a fost soție din 2008 și până în 2016.

Nick Cannon, tată pentru a opta oară! Anunțul vine la scurt timp după ce a pierdut un fiu
În urmă cu doar câteva luni, familia lui Nick Cannon a trecut prin momente cumplite! Prezentatorul de televiziune și Alyssa Scott, fosta lui parteneră de viață în vârstă de 28 ani, au avut un băiețel, pe nume Zen, care la vârsta de doar 5 luni s-a stins din viață din cauza faptului că era bolnav de cancer.

Acum, Nick Cannon a mărturisit în mod public că noua sa iubită, fotomodelul Bre Tiesi, îi va dărui un copil, dar știa de sarcină încă de dinainte de decesul fiului său, însă a amânat anunțul din respect față de fosta lui parteneră, Alyssa Scott.
Nick Cannon are două perechi de gemeni. Monros și Moroccan Scott, amândoi în vârstă de 10 ani făcuți cu Mariah Carey, și Zion Mixolydian și Zillion Heir, doi băieței în vârstă de 7 luni a căror mama este Abby De La Rosa. Pe lângă aceștia, prezentatorul TV mai are încă doi copii, pe Golden în vârstă de 4 ani și încă o fetiță de 1 an pe nume Powerful Queen, ambii cu Britany Bell.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤