Nicoleta Luciu, de nerecunoscut la 43 de ani! Filmarea cu care și-a șocat fanii: ”Vai! Mai bine nu postai”

Nicoleta Luciu (43 de ani) este o prezență activă pe rețelele de socializare, ținându-și urmăritorii la curent cu noutățile din viața ei. Ca sora lui Iuliana Luciu, nu ezită să împărtășească diverse imagini și filmări online și să interacționeze cu prietenii virtuali, în special în ceea ce privește domeniul frumuseții. Cu toate acestea, ultima ei postare pe platforma InstaStory a stârnit reacții diverse printre fanii săi.

De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu a fost deschisă în privința transformărilor sale, indiferent de natura lor, inclusiv a intervențiilor estetice la care a apelat. Fiind mamă a patru copii, își păstrează silueta cu grijă, fără a face compromisuri în ceea ce privește sănătatea sa. A renunțat la anumite alimente în favoarea stării sale de spirit și a sănătății generale.

Pe lângă pierderea a peste treizeci de kilograme, a optat și pentru tratamente corporale naturale. În ceea ce privește intervențiile estetice, a făcut câteva ajustări la nivelul feței, incluzând umplerea buzelor, reducerea ridurilor și accentuarea pomeților.

Cu toate acestea, ultima ei postare a stârnit critici din partea unora dintre urmăritorii săi. Imaginile postate au fost privite într-o lumină dezavantajoasă, atrăgând comentarii negative cu privire la aspectul său.

„Vai, cum vă puteți schimonosi cu intervențiile voastre”, „Mai bine nu postai…”, „Nicoleta Luciu nu mai strălucește”, „Sprâncene oribile”, sunt doar câteva dintre reacțiile pe care le-a primit vedeta la postarea sa.

Nicoleta Luciu a reușit să slăbească zeci de kilograme într-un interval de 45 de zile, după nașterea tripleților săi. Regimul alimentar pe care l-a urmat este potrivit pentru cei care nu au anumite probleme de sănătate, fiind alcătuit din două etape și cinci mese zilnice. Din dietă au fost eliminate cartofii, pastele și orezul. Pentru mai multe detalii, puteți accesa informațiile suplimentare aici.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤