Noi Detalii Despre Starea De Sănătate A Lui Benone Sinulescu. Artistul A Fost Transferat Sâmbătă La Spital În Arad

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Artistul a fost transferat sâmbătă la spital în Arad. Conducerea spitalului a confirmat internarea lui Benone Sinulescu, dar au refuzat să dea detalii despre starea de sănătate a artistului pentru că familia lui a refuzat acest lucru.

Potrivit unor surse citate de specialarad.ro, Benone Sinulescu este în stare stabilă. Artistul suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are probleme grave cu inima.

Vă reamintim că artistul Benone Sinulescu este în stare gravă, după ce în urmă cu câteva zile a fost găsit inconștient, căzut în casă.

Despre starea de sănătate a artistului a vorbit şi fostul său impresar.

„Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală. Când în sfârșit, aflat într-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment. După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult(valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat.

Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment(RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile”, a povestit Ionuţ Pavel, fostul impresar al artistului Benone Sinulescu, pentru România TV.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤