Noi informații despre Viorel Lis. Oana a recunoscut că îi este foarte greu: „asta e viața mea acum”

Un infarct este o cumpănă mare în viața unui om, iar Viorel Lis a simțit asta pe propria-i piele. Soția lui, Oana, îi este alături 24 din 24 și face tot ce ține de ea pentru ca fostul primar al Capitalei să fie bine. Într-un interviu recent, Oana Lis a vorbit despre cum este viața lor acum, după ce Viorel a fost la un pas de a-și pierde viața.

Ce spune Oana Lis despre starea de sănătate a soțului ei

Oana și Viorel Lis traversează o perioadă destul de grea, marcată de problemele de sănătate ale fostului primar al Capitalei, și de cea mai recentă spaimă cauzată de faptul că Viorel Lis a făcut infarct. A fost spitalizat și operat de urgență, iar acum, deși este acasă, lângă soția sa, problemele nu s-au terminat. Oana a declarat, într-un interviu pentru Spynews, că Viorel este dependent de un tratament pentru tot restul vieții, că face des atacuri de panică și are nevoie de multă liniște.

Oana se emoționează de fiecare dată când vorbește despre soțul ei. Îi este alături permanent și îl îngrijește ca pe un copil. Ea spune că viața după infarct este total schimbată. Nimic nu mai este ca înainte și deși ar vrea să facă mai multe pentru soțul ei, pur și simplu nu este posibil.

Nu pot să fac mai mult, nu este posibil, dar aș vrea să fac. Are perioade în care e trist, chiar mă gândeam ce aș mai putea să fac pentru chestia asta. Nu știu, e greu, nu este ceva ușor. Viața este viață înainte de infarct și cu totul altă viață după infarct. E o viață în care trebuie să schimbi regimul de a mânca, regimul de a trăi, nu mai ai voie să te stresezi, a spus Oana pentru Spynews.

Oana Lis: asta e viața mea acum, mi-o asum și merg mai departe

În ciuda celor întâmplate, a spaimei prin care a trecut la gândul că Viorel nu se va mai întoarce acasă, Oana Lis rămâne puternică și spune că asta este viața ei acum, și-o asumă și merge mai departe. Face tot posibilul ca soțul ei să nu aibă niciun factor de stres. Viorel a avut deja câteva atacuri de panică, dar Oana i-a fost alături și l-a ajutat să le depășească.

Într-adevăr, acum este foarte slăbit, trebuie să ia un tratament toată viața, o singură pastilă dacă o uită se poate înfunda stentul, e destul de periculos, a mai spus Oana.

În ciuda faptului că soții Lis trec prin momente grele, Oana spune că se bucură când îl vede pe Viorel că iubește viața, își dorește să trăiască, iar asta o motivează în fiecare zi.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤