Nu și-a expus viața privată, dar acum s-a aflat chiar de la ea! După mulți ani de căsnicie, Monica Anghel anunță pe toată lumea: „eu cu soțul meu…

Monica Anghel, în vârstă de 46 de ani, strălucește în lumina muzicii, fiind recunoscută drept una dintre cele mai remarcabile voci feminine din peisajul muzical al României.

În prezent, talentata artistă se bucură de armonia căsniciei alături de Marian Caraivan, alături de care are un minunat băiețel numit Aviv.

Pe lângă actuala sa uniune, Monica a mai avut o experiență maritală anterioară cu medicul Andrei Carandino, expert în domeniul chirurgiei estetice.

Într-un interviu recent, artista a dezvăluit aspecte neașteptate despre viața sa conjugală cu Marian.

“Echilibrul este cheia fericirii pentru mine. Nu există o rețetă universală pentru o căsnicie perfectă. Crezi că eu și soțul meu nu avem conflicte? Sau crezi că suntem mereu în armonie? Ei bine, nu. Avem dispute de diverse naturi, de exemplu, el mă avertizează că sunt prea insistenta sau că atunci când încearcă să discute cu Aviv, mă implic și eu și asta îl irită…

Și apoi eu încep să-i reproșez că ar fi trebuit să spună sau să facă altfel… Și se enervează și pleacă… Astfel de lucruri. Sau eu mă supăr pe el când uită să cumpere ceva, de exemplu. Mici detalii… Se creează tensiuni, este firesc să apară, ar fi ciudat dacă nu s-ar întâmpla așa”, a mărturisit Monica Anghel.

Cântăreața a dezvăluit și detalii despre relația cu fiul său.

“În ochii unei mame, copilul va rămâne mereu mic. Chiar și când va avea 40 de ani, va fi mereu ‘puiul meu’. Venirea unui copil este întotdeauna o binecuvântare pentru o femeie, o schimbare majoră care ne responsabilizează și ne oferă un scop clar în viață. Mi-a pus odată o întrebare legată de cum a ajuns el în burtica mea, pentru că știe că acolo a fost locuința lui inițială. Nu i-am răspuns, am evitat elegant subiectul, pentru că niciodată nu l-am mințit. Întotdeauna am fost sinceră și cred că este important ca un părinte să fie onest cu copilul său și să-și țină promisiunile”, a concluzionat ea.

Monica Anghel a avut parte de un incident neplăcut acum câteva luni. Artista se afla călare, când a încercat o manevră nouă, fără supravegherea instructorului.

“Sunt bine, fără fracturi. Totul este în regulă. Am fost în vizită la un prieten care și-a achiziționat un cal nou și am decis să încerc o manevră pe care nu o mai făcusem, dar fără să-l cunosc pe cal. Am încercat să sărim peste un mic obstacol și am căzut. Am devenit prea încrezătoare în abilitățile mele, iar asta m-a costat. Cât despre buza umflată, cred că ar arăta bine cu un pic de acid hialuronic. Cu siguranță mă voi urca din nou pe cal, dar numai însoțită de un instructor”, a povestit Monica Anghel într-o emisiune TV.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤