O femeie a găsit în curte un „dop de sticlă”. Când a aflat ce era, de fapt, a rămas cu gura căscată

O femeie a făcut o descoperire îngrădina sa pe care nu o va uita prea curând.

De fapt, aceasta a fost așa intrigată de descoperirea făcută, încât a cerut ajutorul unor prieteni și al unui grup de Facebook pentru a identifica ce reprezintă, de fapt, obiectul pe care l-a găsit.

Jane, în vârstă de 61 de ani, este cea care a postat imaginile pe rețeaua de socializare, cerând

ajutorul unui experți din domeniul colecționarilor de sticlă, ea sărind în ajutorul prieteni sale care a găsit obiectul în curte. După o furtună devastatoare, femeia care a rămas anonimă a găsit în curtea sa un obiect din sticlă tare, care nu știa ce este.

Cum s-a gândit că poate fi valoros și îl poate vinde, femeia a decis să afle ce este. Și în niciun caz nu a găsit răspunsul pe care îl aștepta!

Ce a găsit femeia în grădină

Astfel, după ce a cerut și ajutorul unei prietene, aceasta a postat pe un grup de Facebook următorul mesaj: „Am o prietenă a surorii mele care a dat peste o bucată de sticlă solidă. Deoarece nu-și poate da seama ce este, a aplecat la mine și acum eu mă adresez vouă tuturor! Sper să primim măcar o idee despre ce ar putea fi.

Tot ce îmi poate veni în minte este fie un capc de stică pentru undecantor, fie poate o piesă de șah. 11 cm înălțime, 4 cm diametru și 4,4 cm la bază. Nu are zgârieturi semnificative nicăieri și pare să aibă un strat auriu reflectorizant”, a scris femeia pe Facebook, potrivit Mirror.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤