O femeie a ingrijit o batrana din Italia. Cand s-a citit testamentul pacientei, femeia a inlemnit. Ce a putut sa ii lase mostenire intrece orice imaginatie

O femeie a ingrijit o batrana din Italia, care era o fosta profesoara. Dupa ce a murit, a aparut necrologul in care i-a pomenit atat pe fostii ei elevi, cat si pe medicii care au avut grija de ea in ultimii ani de viata. Insa, nu aceasta a fost marea surpriza. Se pare va fosta profesoara a lasat o mostenire colosala, in valoare de 25 de milioane de euro.

Printre cei care au primit o parte din aceasta suma se numara o serie de organizatii si spitale din Italia, dar si femeia care a avut grija de ea in ultimii ani din viata. Mai precis, conform publicatiei din Peninsula, Corriere della Serra, ingrijitoarea va incasa suma de 3,7 milioane de euro.

O femeie a ingrijit o batrana din Italia. Cand s-a citit testamentul pacientei, femeia a inlemnit

Edmonda Marisa Cavanna a murit in data de 9 decembrie 2020, la Genova. Avea 96 de ani si a lasat in urma 25 de milioane de euro mostenire. In total, de aceasta suma valoreaza 16 institutii, precum Spitalul Gaslini sau spitalul Galliera din capitala Liguriei.

Acestea vor primi inclusiv banii rezultati in urma vanzarii vilei in care a locuit batrana din Peninsula, care valoreaza 3 miliaone de euro, conform Digi24. Ceilalti norocosi sunt nepoata pacientei, cativa dintre prietenii acesteia, curatorul care i s-a adresat timp de 30 de ani doar cu apelativul “dumneavoastra”, precum si cea care a ingrijit-o pe batrana.

Oamenii care au cunoscut-o personal au sustinut ca era o fire extrem de religioasa, care nu s-a casatorit niciodata. Traia retrasa si facea numeroase acte de caritate. Insa, nu i-a placut vreodata sa se laude cu acest lucru.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤