O femeie a moștenit milioane de la bătrâna pe care o îngrijise în Italia. Cine era aceasta

O femeie care a îngrijit o fostă profesoară a moștenit milioane după ce bătrâna a murit. Aceasta și-a împărțit astfel averea prin testament, printre beneficiari fiind și respectiva îngrijitoare. Se pare că averea bătrânei era destul de consistentă, fiind evaluată la aproximativ 25 de milioane de euro.

O bătrână din Italia, fostă profesoară de meserie, a lăsat după moartea sa o moștenire 25 de milioane de euro unor organizații și spitale din Peninsulă, dar și femeii care a îngrijit-o în ultimii ani de viață. Ea și-a scris testamentul, unde i-a trecut pe câțiva foști elevi, medici care i-au acordat de-a lungul timpului cele mai bune îngrijiri, dar și femeia care a fost alături de ea în ultimii ani.

O femeie a moștenit milioane de la bătrâna pe care o îngrijise
Edmonda Marisa Cavanna a murit la vârsta de 96 de ani, la Genova, lăsând 25 de milioane de euro moștenire. Mai mult, italianca și-a scris și testamentul, în care amintește cu afecțiune de un lung șir

de medici și foști elevi. Surpriza a venit odată cu deschiderea testamentului. De moștenire beneficiază 16 instituții, inclusiv Spitalul Gaslini sau Spitalul Galliera din capitala Liguriei, la care vor ajunge și banii din vânzarea vilei în care trăia fosta profesoară.

Bani vor primi și nepoata femeii, câțiva prieteni, curatorul care după 30 de ani încă i se adresa cu „dumneavostră”. Mai mult, profesoara nu a uitat nici de femeia care a asistat-o ​​și a tratat-o ​​în ultimele luni, căreia i-a lăsat nu mai puțin de 3,7 milioane de euro. O situație asemănătoare s-a petrecut și cu un român care a moștenit o avere de la femeia pe care o îngrijise.

Bătrâna era o fire retrasă
Se pare că fostă profesoară de literatură își scrisese testamentul încă din 2012 însă nimeni nu știa ce conține. Astfel, a fost o reală surpriză pentru cunoscuţi şi prieteni, când, la deschiderea testamentului, s-a aflat că femeia deţinea o avere impresionantă.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤