O femeie din SUA crede că fiica sa, moartă de trei ani, își vizitează și vandalizează mormântul

O femeie statul american New Mexico pe nume Saundra Gonzales spune că și-a văzut fiica, decedată în urmă cu trei ani, în timp ce își vizita propriul mormânt.

Faviola Rodriguez avea doar doi ani în luna septembrie 2018, atunci când a murit. Atunci când tragedia s-a produs, copila era în grija iubitului mamei.

Femeia și-a dorit, la un moment dat, să vadă ce se întâmplă noaptea în cimitir. De când şi-a îngropat fetiţa, Saundra avea probleme cu locul unde fiica sa își duce somnul veci.

Mereu dispăreau lucruri de acolo, de la jucării la obiecte personale ale Faviolei, pe care femeia le aducea.

„Știu cine este”
Și pentru că o altă familie avea o problemă similară, mormântul fiului lor, care fusese ucis de un criminal rămas în libertate, era mereu vandalizat, bănuind că este vorba chiar de ucigaş, au montat o cameră de supraveghere pe piatra funerară.

Privind înmărmurită înregistrările, femeia a spus la un moment dat: “Ştiu că aceasta este fiica mea!”

„Nu am nicio urmă de îndoială. Arată exact ca ea, din cap până în picioare. De la păr şi până la haine şi sandale.” a scris Saundra într-o postare emoţionantă, pe Facebook.

A murit în condiții suspecte
Micuţa Faviola a murit în condiţii suspecte, în timp ce se afla în grija iubitului mamei sale, Lalo Anthony Castrillo. Medicii legişti au descoperit leziuni pe trupul micuţei, iar bărbatul a fost arestat, fiind acuzat pentru violenţă asupra copiilor.

Apoi, el a fost eliberat un an mai târziu, căci nu au existat suficiente probe pentru a-l face vinovat de moartea copilei.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤