O tânără din Ucraina a fost torturată și ucisă de ruși. Imagini cutremurătoare de la înmormântarea Karinei: „Unghiile ei erau întoarse”

Karina Yershova, o tânără de 22 de ani din Ucraina, a avut parte de o moarte groaznică. Victima a fost torturată și ucisă cu sânge rece de forțele lui Vladimir Putin. Aceasta nu a avut nicio șansă, iar părinții ei au fost nevoiți să o conducă pe ultimul drum.

Karina Yershova, o tânără de 22 de ani din Ucraina, a fost torturată și ucisă cu sânge rece de forțele lui Vladimir Putin. Ce a mărturisit tatăl vitreg al acestuia. Imagini cutremurătoare de la înmormântarea victimei.

O tânără a fost torturată și ucisă de ruși

Andriy Dereko, tatăl vitreg al victimei, face dezvăluiri cutremurătoare despre felul în care fiica lui a fost torturată de forțele ruse. Karina Yershova a trecut prin clipe groaznice și a avut parte de o moarte sfâșietoare.

„Jumătate din unghiile ei erau întoarse”, a mărturisit tatăl vitreg al Karinei.

Tatăl vitreg al tinerei susține că fiica lui a fost agresată de ruși înainte de a fi omorâtă cu sâbge rece. Cu atât mai mult, bărbatul a ținut să precizeze că anchetatorii nu au dezvăluit nimic din ceea ce victima a trăit, de fapt.

Karina a fost înmormântată

Karina Yershova era manager la un sushi bar local. Tânăra urma să împlinească peste o săptămână vârsta de 23 de ani. Din păcate, părinții ei nu au mai avut ocazia să o ducă pe fiica lor în fața altarului și să se bucure de nepoți, ci au fost nevoiți să o înmormâteze.

„A fost clar că ei știau că a fost torturată, însă anchetatorul nu ne-a spus în față. Ne-a spus: Nu am niciun drept moral să vă spun, însă ne-a lăsat de înțeles”, a mai spus bărbatul.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤