Oana Ciocan nu s-a mai abținut și a spus tot despre Jador. Cum se comportă, de fapt, manelistul cu logodnica sa. „Nu recunoști”

O poveste de dragoste incitantă și plină de romantism se desfășoară în mediul online, captivând atenția fanilor lui Oana Ciocan și Jador. Cei doi foști concurenți de la Survivor All Stars au dezvăluit publicului evoluția relației lor, împărtășind momente intime și discuții adânci.

După ce Jador a cerut-o în căsătorie, cuplul a pornit într-o călătorie de vis în Dubai, unde și-au consolidat legăturile într-un cadru luxuriant. Recent, Oana a simțit nevoia să dezvăluie cum se manifestă romantismul în relația lor, postând un clip pe pagina sa de Instagram.

În acest videoclip, Jador și Oana au o discuție sinceră despre romantism, revelând latura tandră a manelistului, contrar aparențelor. Deși Jador încearcă să se arate reticent, Oana îl demască, mărturisind că partenerul ei este un romantic convins, surprinzând-o cu gesturi pline de afecțiune, precum aducerea de flori și cadouri sau pregătirea cafelei dimineața.

Planurile lor de viitor nu se opresc aici, cuplul exprimându-și dorința de a deveni părinți. Jador a dezvăluit că ei doi deja lucrează la acest vis, exprimându-și preferința pentru o fiică, dorind să ofere o educație blândă și iubitoare, diferită de strictul regim în care a fost crescut el însuși de către tatăl său.

Dorința lor de a întemeia o familie și de a educa viitorul lor copil într-un spirit de iubire și responsabilitate este o temă care atrage simpatia și interesul publicului, făcându-i să fie la curent cu fiecare pas al acestei călătorii fascinante.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤