Oana Roman iubește din nou?! El este bărbatul misterios cu care a plecat în vacanță, pe litoral.

Oana Roman (48 de ani), cunoscuta fiica a fostului prim-ministru Petre Roman, se află în prezent pe frumoasa coastă a Mării Negre din România, savurând puțin timp de relaxare. După luni intense și dificile, ea își permite acum să se bucure de câteva clipe de liniște.

Cu ochii vigilenti ai internetului urmărindu-i fiecare mișcare, surse online afirmă că Oana nu este singură la malul mării, fiind însoțită de un bărbat, presupus a fi noul ei partener de viață. Această informație a generat discuții aprinse în mediul online, mulți utilizatori expunându-și părerea în secțiunea de comentarii.

Ultimele luni au fost deosebit de dificile pentru Oana Roman, având de înfruntat o pierdere tragică în familia sa în luna februarie a acestui an. În ziua de 23 februarie, mama sa, Mioara Roman (83 de ani), a plecat din această lume. Oana a fost alături de ea până în ultima clipă și a organizat o înmormântare solemnă trei zile mai târziu, la Cimitirul Reînvierea. A fost o perioadă de suferință profundă, pe care vedeta a împărtășit-o deschis pe rețelele de socializare. După încheierea ceremoniei funerare, Oana s-a asigurat că memoria mamei sale va fi păstrată vie, vorbind despre ea într-un interviu acordat câteva săptămâni mai târziu.

În ciuda acestor momente dificile, Oana a continuat să împărtășească aspecte din viața sa cu urmăritorii săi online. Recent, ea a petrecut timp pe plaja mării, căutând puțină relaxare. Totuși, această perioadă de liniște a fost întreruptă de un incident neplăcut, care a necesitat intervenția serviciilor de urgență. După acest incident, au apărut informații conform cărora vedeta ar avea o nouă relație de dragoste.

Oana a împărtășit pe platformele sale de socializare o imagine în care apare brațul tatuat al unui bărbat, însoțită de versuri din piesa „Be Alright” a lui Ariana Grande. Unii utilizatori susțin că acest bărbat ar fi noul ei partener, iar versurile melodiei sugerează o poveste de dragoste.

Ulterior, un cont de Instagram numit „pamflet_media_influenceer” a postat această informație, generând o avalanșă de reacții din partea utilizatorilor.

În această dimineață, în jurul orei 04:45, Oana Roman a fost nevoită să apeleze numărul de urgență 112 din cauza zgomotului puternic produs de o discotecă de pe plajă. Ea a împărtășit această experiență și reacția serviciilor de urgență pe contul său de Instagram.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤