Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei ei. Cum se simte Mioara Roman: „A fost mai devreme…” / FOTO

În urmă cu aproximativ două luni, Mioara Roman a suferit o operație chirurgicală destul de complicată. Oana Roman a oferit noi detalii despre starea de sănătate a mamei ei.

Cum se simte în aceste momente. Vedeta a postat și câteva imagini.

Cu toții știm că Oana Roman a trecut prin momente grele din cauza problemelor de sănătate ale mamei ei. Vedeta a fost alături de femeia care i-a dat viață tot timpul și a avut grijă să o susțină atunci când aceasta a avut nevoie.

Cum se simte Mioara Roman în prezent.

Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei ei

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente emoționate cu urmăritorii ei din mediul online. De data aceasta, vedeta le-a dat internauților o veste bună cu privire la starea de sănătate a mamei ei.

Vedeta a postat un mesaj și mai multe imagini cu mama ei. Mioara Roman se afla la coafor în momentul în care fiica ei a vizitat-o. Oana Roman a dezvăluit pe InstaStory că femeia care i-a dat viață este foarte bine și în formă.

Cu atât mai mult, Mioara Roman și-a găsit puterea, iar pe lângă faptul că se simte bine, aceasta este bine dispusă.

„Mama a fost mai devreme la coaforul de la… iar eu am ajuns acum și se odihnea. E foarte bine, e în formă și bine dispusă”, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Mioara Roman are parte de mult sprijin
După cum bine știm cu toții, deși este foarte ocupată, Oana Roman își face mereu timp să îi fie alături mamei ei. A fost o perioadă destul de grea pentru vedetă, însă iată că veștile sunt foarte bune acum!

În momentele grele, Mioara Roman nu a fost singură, ci a avut mereu parte de sprijin. Oana Roman este atentă să le ofere urmăritorilor ei din mediul online detalii despre starea de sănătate a mamei ei din când în când.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤