Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Oana Zăvoranu a fost invitata lui Cătălin Măruță în podcast-ul „Acasă la Măruță”, unde a dezvăluit detalii picante despre divorțul de Pepe.

La mai bine de 10 ani de când și-au spus adio, vedeta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să se despartă de artist.
Citeşte întreaga ştire: Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Oana Zăvoranu și Pepe au trecut în 2011 prin unul dintre cele mai scandaloase divorțuri din showbizz-ul românesc, după o căsnicie de cinci ani. Artistul a dezvăluit la acea vreme că motivul separării a fost infidelitatea actriței.

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a povestit ce s-a întâmplat de fapt între ea și fostul soț. „Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva.

Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune”, a declarat bruneta. Oana Zăvoranu: „Nu e vina mea, nu e vina lui” „Cum m-am îndrăgostit pe bune de el (Pepe n.r.), într-o zi am simțit că nu mai simt.

Și nu m-am dus la primul notar, nici nu am început să bârfesc cu prietenele. Am considerat că este o chestie de moment, până când am simțit că ies din acea căsnicie, cu părere de rău.

El știe… Eu veneam pe la cinci-șase dimineața acasă, vreo două-trei luni (…) Știu, a fost o tragedie națională, dar se poate întâmpla în viață. Nu e vina mea, nu e vina lui. La un moment dat s-a întrerupt firul”, a mai spus aceasta.
Citeşte întreaga ştire: Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

➦ CITEȘTE ȘI... ➤