Oana Zăvoranu pare a fi gravidă! Primele imagini cu burtica

Oana Zăvoranu a surprins pe toată lumea cu ultima imagine postată alături de soțul ei, Alex Ashraf, în care pare a fi gravidă. Cei doi se află în vacanță la mare, în stațiunea Mamaia, unde se distrează de minune.

Fără doar și poate, Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere persoane din showbizul românesc. Iar atunci când a simțit că trebuie să vorbească despre un anumit subiect, nu s-a abținut și și-a spus părerea, chiar dacă de cele mai multe ori i-a supărat pe cei vizați. În momentul de față, Oana și partenerul său de viață, Alex Ashraf, se află în vacanță la mare, în stațiunea Mamaia. Cei doi se simt extraordinar unul în prezența celuilalt, se distrează, se bronzează, iar rețelele de socializare abundă în fotografii în care apar împreună! Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au strâns numeroase aprecieri din partea prietenilor virtuali, dar și comentarii.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Oana Zăvoranu, atac dur la „mocangiste”

Focoasa brunetă a decis că are nevoie de câteva zile de pauză. Așa că nu a stat mult pe gânduri și a dat o fugă până la mare. Aceasta le-a prezentat internauților camera hotelului în care stă și a avut un mic mesaj pentru „mocangiste”.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤