Oana Zăvoranu și Dorian Popa s-au apropiat suspect de mult pe platourile de filmare! Anturajul lor pariază pe ”love at first sight”

Pe final de an, se anunță o idilă de natură să stârnească furori în showbiz. Oana Zăvoranu și Dorian Popa ar fi devenit un cuplu, cel puțin unul platonic, potrivit unor surse de pe platourile de filmare ale serialului „Sacrificiul” de la Antena 1. , a obținut detalii în exclusivitate.

Ar fi cuplul care i-ar detrona pe Bianca & Bodi! Conform unora dintre colegii care au fost lângă ei la filmările pentru serialul momentului, „Sacrificiul”, Oana și Dorian s-au apropiat extrem de mult în ultimele luni. Exact cum s-a întâmplat cu Angelina Jolie și Brad Pitt atunci când s-au îndrăgostit, prin 2004, la filmările pentru Mr. & Mrs. Smith.
„Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări”

Mai nou, Oana postează fotografii alături de colegul ei, Dorian

În ciuda faptului că, în trecut, înainte să îl cunoască personal, Oana l-a ironizat pe Dorian, susținând că și-a pus dinți mult prea albi pentru tenul lui, surse din echipa de la Antena 1 ne-au povestit că, din momentul în care s-au cunoscut mai bine, pe platouri, între cei doi ar fi fost „love at first sight”.

„Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări. Oana este genul de femeie care pare foarte dură, rea, dar, în momentul când te întâlnești personal cu ea și o cunoști cu adevărat, realizezi ce persoană minunată este”, spune o sursă din anturajul lui Dorian Popa, pentru CANCAN.RO.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤