Olivia Steer, absentă de pe rețelele de socializare de sărbători. Care a fost motivul

În ultimul timp, absența remarcabilă a Oliviei Steer de pe platformele de socializare a stârnit curiozitatea fanilor, care au început să se întrebe dacă, poate, s-a produs vreo ruptură în relația ei cu soțul său, Andi Moisescu.

Este cunoscut faptul că Olivia este o prezență constantă pe Facebook și Instagram, așa că lipsa ei din mediul virtual a fost percepută ca fiind destul de neobișnuită. Cu toate acestea, misterul a fost elucidat atunci când Olivia Steer însăși a făcut lumină asupra acestei situații. Se pare că soția lui Andi Moisescu și-a acordat o binemeritată pauză, incluzând în aceasta și o pauză de la activitățile online.

Întrebările cu privire la presupusa despărțire a cuplului s-au născut din absența Oliviei Steer de pe rețelele de socializare, dar clarificarea situației a venit direct din partea ei. Este adevărat că Olivia a fost o vreme lipsită de activitate online, dar acest lucru nu a avut nicio legătură cu o eventuală despărțire. În schimb, motivul a fost cu totul altul.

La sfârșitul anului 2021, Olivia a dorit să le mulțumească internauților pentru urările lor de bine, explicând că, din păcate, se afla într-o zonă fără semnal. Pentru a clarifica lucrurile, a postat o imagine alături de soțul ei, Andi Moisescu, însă mulți au interpretat greșit absența sa drept un semn al unei posibile despărțiri.

În realitate, cei doi se bucurau de o escapadă la munte, savurând soarele, zăpada și alte bucurii ale naturii. Imaginea postată pe rețelele de socializare spunea totul despre starea lor de fericire și împlinire. Olivia Steer și Andi Moisescu păreau mai fericiți ca niciodată, confirmând că această vacanță le-a priit în toate aspectele.

“Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele primite. Voi răspunde pe rând la toate, la finalul zilei. Momentan, lipsesc din zona cu semnal pentru cea mai mare parte a timpului, iar viața pare a fi exact așa cum se vede în poză: senină, plină de soare și zăpadă proaspătă, însoțită de muzică din boxe sau din căști. Promit să revin cu vești din acest paradis!”, a transmis Olivia Steer pe pagina ei de Facebook.

Ulterior, Olivia a fost surprinsă cu un tort, bucurându-se din plin de acest moment special și dorind să împărtășească bucuria ei cu toți cei din jur.

După cum se știe, Olivia Steer și-a sărbătorit recent ziua de naștere pe 30 decembrie 1976, împlinind astfel frumoasa vârstă de 46 de ani.

“Înconjurată de prieteni dragi și alături de familia mea minunată, m-am bucurat de fiecare moment și am fost copleșită de căldura mesajelor voastre, care au venit fără îndoială din cele mai generoase inimi. Așa am petrecut ziua mea de naștere, într-un cadru pus la punct până în cele mai mici detalii de către cei dragi de la Cabana Edelweiss – Straja, Hunedoara. Vă mulțumesc din tot sufletul, Sanda Moroșan și Ben! Mulțumesc tuturor vouă!”, a adăugat soția lui Andi Moisescu pe Facebook.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤