Părinții vedetei s-au separat din cauza menajerei:

Andreea Tonciu trece prin momente grele, asta după ce a anunțat că părinții ei divorțează.

Tatăl vedetei se pare că ar fi călcat strâmb și ar fi avut o relație pe ascuns cu menajera casei.

Mama brunetei e distrusă de durere.

După mulți ani în care au fost împreună și s-au bucurat de fericirea fetelor lor, Lorena și Andreea Tonciu, părinții celor două ajung la divorț.

Vestea șoc a fost dată chiar de către Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni, acolo unde a mărturisit că părinții ei s-au separat, după ce tatăl acesteia a călcat strâmb în căsnicie.

Bruneta a mărturisit că bărbatul a avut o aventură cu menajera locuinței, iar relația acestora exista deja de vara trecută, însă abia în martie s-a descoperit.

„Tata a avut o aventură cu menajera. E mai mică decât mine, are 34 de ani.

Menajera mi-a distrus familia. (…) S-a aflat în martie. Ei aveau relația din vară. (…) Tata își asumă greșeala, dar acum este târziu”, a spus Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu susține că menajera era aproape de o vârstă cu ea, chiar mai mică, iar aceasta e căsătorită și are și doi copii, însă soțul ei lucrează în afara țării.

Bruneta spune că a discutat cu ea, iar femeia i-a mărturisit că a avut o relație pe ascuns cu tatăl său, chiar sub privirile mamei ei.

„Am vorbit cu ea (n.red.: menajera). Ea este căsătorită și are doi copii. Soțul ei lucrează în altă

țară. Mi-a recunoscut absolut tot și m-a rugat să nu-i spun soțului ei. Mie mi s-a făcut milă de ea și

nu i-am spus, dar i-am cerut să blocheze numărul tatălui meu și să nu mai aibă nicio treabă cu el.

A făcut contra. M-am enervat și l-am sunat pe soțul ei. Mai departe ei știu ce e la ei în familie”, a mai zis Andreea Tonciu.

Mama Andreei Tonciu e distrusă de durere
Andreea Tonciu mărturisește că mama ei e distrusă de durere și nu-i vine să creadă că s-a putut întâmpla așa ceva. Vedeta mărturisește că femeia a ajuns la spital, iar acum face tratament, căci vestea a picat ca un șoc pentru ea.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤