Pepe a dezvăluit de ce fetițele au rămas la el! Ce relație au Rosa și Maria cu mama lor, Raluca Pastramă: “Întotdeauna au stat la mine”

Pepe și Raluca Pastramă au trecut prin divorț acum trei ani, dar au gestionat situația într-un mod admirabil. Chiar și după separare, ei au rămas conectați prin iubirea pentru fiicele lor, Maria și Rosa, care au rămas cu tatăl lor, Pepe. Pepe a recunoscut că, deși este prezent în viața fetițelor, nu poate să îndeplinească rolul de mamă și tată în același timp, lăsând această responsabilitate în grija Ralucăi.

Recent, Pepe a împărtășit detalii despre modul în care el și fosta sa soție își împart timpul cu copiii. Fiicele lor locuiesc predominant cu el, dar vizitează și mama lor regulat. El a subliniat că este important pentru copiii lor să aibă legături strânse cu ambii părinți.

Deși agenda sa este încărcată, Pepe se implică activ în viața familiei sale și în cariera sa de artist. El a investit într-o afacere familială, un magazin de haine gestionat de soția sa, Yasmine. Acest proiect îi permite să fie mai aproape de familie și să promoveze produsele lor.

În ciuda programului aglomerat, Pepe își găsește timp pentru a se bucura de viață alături de familie. El recunoaște că nu are planuri imediate pentru un alt copil, deoarece se concentrează pe cele trei pe care le are deja.

Pepe a fost de curând într-o vacanță de lux cu familia, o experiență care l-a făcut să se simtă împlinit. El se bucură de viață și se concentrează pe fericirea sa și a celor dragi, iar implicarea lor în sport și activități sănătoase este o prioritate.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤