Petrică Cercel A Murit! Doliu În Industria Muzicală

Petrică Cercel a murit răpus de COVID. Celebrul manelist s-a stins din viață după ce a stat mai multe zile internat la secția ATI.

Este zi de doliu în lumea manelelor, după ce Petrică Cercel a murit.
Anunțul trist a fost făcut la numai 3 zile de când fiul artistului, Ionuț Cercel, a declarat în presă, foarte optimist, că analizele tatălui său au ieșit mai bine și că medicii îi spun lucruri bune vizavi de starea sa de sănătate, după ce contractase COVID-19.

A murit manelistul Petrică Cercel
Din păcate, organismul artistului a cedat. Moartea artistului Petrică Cercel a fost confirmată de famile cât și de către colegii săi de breaslă, care sunt în stare de șoc și care îl plâng pe cel alături de care au petrecut momente frumoase, de neuitat, la evenimente.

Ionuț Cercel spera la o minune
În urmă cu doar 3 zile, Ionuț Cercel, a mărturisit că tatăl său se simte mai bine, iar medicii sunt optimiști în ceea ce privește starea sa de sănătate.

„Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România.

Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile. A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit.
Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine. Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea”, a declarat Ionuț Cercel zilele trecute în presă.

Din păcate, starea de sănătate a lui Petrică Cercel s-a degradat în ultimele zile, iar virusul din Wuhan i-a fost fatal.

Mesajele transmise de colegii de breaslă
„Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel

!

Condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost postarea făcută pe Instagram de Costel Biju.

„Dumnezeu sa îl ierte nu am cuvinte

#PetricaCercel

Condoleanțe familiei

S-a terminat pământul s-a terminat globul s-a terminat tot muzică tot”, a fost postarea publicată pe Instagram de Daniel Ionescu.
Apropiații s-au rugat pentru sănătatea lui Petrică Cercel până în ultima clipă
„Colegul si prietenul meu Petrica Cercel este infectat cu Covid-19 si este in stare grava la ATI, viata lui depinde doar de bunul Dumnezeu, haideti sa ne rugam cu totii pentru el, este un om extraordinar de bun, cu cat ne rugam mai multi, cu atat Domnul ne va auzi. Va rog din inima”, a fost mesajul publicat de Adi de la Vâlcea.

„NE RUGAM CU TOȚI PENTRU PETRICA CERCEL SA TREACA BINE PESTE ACEASTĂ PROBLEMĂ SA VINA ACASA LANGA COPIII SI FAMILIA LUI! UN OM PREA BUN SI FAMILIST. ÎI SUNTEM ALATURI DIN ORICE PUNCT DE VEDERE EU SI ORK. BDLP”, a transmis și Bogdan de la Ploiești.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤