Petrică Cercel a murit, după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Petrică Cercel a decedat! Vestea că manelistul a murit a picat ca un trăsnet atât pentru familia artistului, cât și pentru fanii acestuia. Este din nou doliu în showbizul autohton după ce Petrică Cercel a murit.

Anunțul a venit la scurt timp după ce familia acestuia a anunțat că artistul se afla internat în stare gravă la spital, în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Petrică Cercel a murit. Care este cauza decesului
Vestea morții artistului a fost dată cameramanul maneliștilor, Daniel Ionescu. Acesta a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin intermediul căruia a anunțat că Petrică Cercel s-a stins din viață.

„Dumnezeu să îl ierte, nu am cuvinte. Condoleanțe familiei! S-a terminat pământul, s-a terminat globul, s-a terminat tot, muzică tot!”, este mesajul pe care Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, l-a postat pe contul său de Facebook.

Petrică Cercel se afla în stare gravă la spital. Fiul lui a făcut primele mărturisiri: ”Virusul acesta nenorocit COVID-19”

Din primele informații se pare că Petrică Cârcel s-a stins după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Fiul acestuia, Ionuț Cercel, anunța în urmă cu câteva zile că tatăl său se află internat în stare gravă la spital.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca.”, scria Ionuț Cercel pe facebook în urmă cu câteva zile.

Inițial, cântărețul nu a vrut să meargă, dar la scurt timp a fost transportat de urgență la o unitate spitalicească pentru că se simțea rău.

Apropiații și colegii de breaslă s-au rugat pentru sănătatea lui, iar unii dintre ei au postat pe rețelele de socializare mesaje în care îi roagă pe internauți să fie alături sufletește de Petrică Cercel.

Bogdan de la Ploiești a postat în urmă cu câteva zile un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care face apel la umanitatea internauților.

„Ne rugăm cu toții pentru Petrică Cercel să treacă cu bine peste această problemă. Să vină acasă lângă copiii și familia lui! Un om prea bun din orice punct de vedere”, a scris Bogdan de la Ploiești.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤