Petrică Mâțu Stoian cultivă căpșuni. Imagini cu moșia cântărețului

Petrică Mâţu Stoian este un cunoscut cântăreț de muzică populară. Deși iubește ceea ce face, în ultima perioadă a lăsat muzica pe planul doi, pentru o nouă pasiune.

Interpretul dorește să se bucure de mai multe vacanţe şi să sta mai liniștit.

”Toată viaţa muzica a fost pe primul plan, acum aş dori să las locul tinerilor şi să mă bucur şi eu mai mult de vacanţe, să mă plimb prin locuri prin care nu am apucat să merg. Eu iubesc ţările arabe şi când mă ridic din pat mă uit către răsărit, nu către apus.

Nu am fost în Germania şi nici nu o să ajung vreodată, nu am chemare. Nici în SUA nu am fost. Îmi doresc până şi la Moscova să merg cu trenul, să colind, să ştiu ce este prin lume. Mi-aş dori să văd ce au văzut alţii”, a mărturisit Petrică Mâţu pentru CLICK.

Petrică Mâţu Stoian cultivă căpșuni

Pe lângă relaxare, Petrică Mâţu Stoian a început și o mică afacere. Cântărețul cultivă căpşuni în satul său natal, Isverna, în judeţul Mehedinţi. Fructele cresc natural, bio, nu sunt stropite cu pesticide și nu sunt folosiți îngrășămânți. Căpşunile le vinde en-gros, cu ajutorul cuiva din familie.

”La Isverna este o zonă de munte, unde am casa părintească, iar căpşunile se fac mai greu. Culegem chiar şi în luna septembrie. Părinţii mei au murit, iar de acest lucru (n.r. de afacere) se ocupă o nepoată. I-am spus la un moment dat «hai să punem căpşuni» şi aşa a rămas. La munte, unde atmosfera este mai rece, nu prea se coc în mai, se fac mult mai târziu, după cum spuneam, şi avem chiar şi în septembrie. Le vindem en-gros”, a declarat Petrică Mâţu Stoian publicației CLICK.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤