Povestea acestor gemene siameze a uluit o lume întreagă. Cum arată în prezent, la 31 de ani, şi cu ce se ocupă – VIDEO

Cele mai cunoscute gemene siameze din lume, Abby şi Brittany Hensel s-au născut la 7 martie 1990, în Minnesota, Statele Unite. Viaţa lor a devenit o poveste foarte populară chiar şi peste ocean. Chiar dacă au 31 de ani, ele au rămas la fel de prietenoase, pline de viaţă şi au bifat mai multe realizări.

Gemenele au absolvit Universitatea Bethel şi au început o carieră ca profesoare de matematică la o şcoală primară. Singurul dezavantaj este că primesc doar un salariu, deşi la finalul studiilor au obţinut două diplome. De asemenea, de ceva timp ele se bucura de condus. Gemenele au reuşit fără mari probleme să obţinută permisul de conducere. Abby este răspunzătoare de pedale, iar Brittany de restul.

Deşi s-au născut unite, nimic nu le-a împiedicat să ducă o viaţă normală şi împlinită. Părinţii le-au încurajat să facă sport şi să socializeze cu oamenii. Aşa au reuşit să-şi facă mulţi prieteni.

De la o vârstă fragedă, Abby şi Brittany au participat la diverse reality show-uri, unde îşi povesteau activităţile de zi cu zi. Fetele au avut propria emisiune la postul TLC.

Când s-au născut, în martie 1990, gemenele siameze Abby şi Brittany Hensel au primit primit de la medici un diagnostic sumbru – speranţa lor de viaţă era de doar câţiva ani. Astăzi, fetele au 31 de ani, au terminat facultatea şi şi-au găsit un loc de muncă cât se poate de obişnuit. Abby şi Brittany se încăpăţânează să ducă o viaţă cât mai normală, iar familia, prietenii şi medicii sunt cu toţii surprinşi de evoluţia lor spectaculoasă.

Abby şi Brittany, gemenele siameze cu o poveste de viaţă ca un scenariu de film
S-au născut în Minnesota, în 1990, cu un singur corp şi două capete. Abby şi Brittany controlează fiecare câte o jumătate de corp, cu toate că la nivelul organelor interne lucrurile stau diferit. Chiar dacă au două mâini şi două picioare, gemenele au inimi separate, două coloane vertebrale, două stomacuri, plămâni şi rinichi separaţi, dar un singur ficat, un singur intestin gros, unul singur subţire şi un singur set de organe sexuale.
Ţinând cont de faptul că fiecare dintre ele controlează câte o jumătate de corp, părinţii le-au încurajat încă din copilărie să încerce tot felul de activităţi care să le ajute să se coordoneze. Spre mirarea lor, gemenele au început să se descurce singure de la o vârstă fragedă şi au avut, în ciuda handicapului lor, un parcurs firesc în viaţa – au fost la grădiniţă, la şcoală, la liceu, au terminat chiar şi o facultate, şi-au luat permisul de conducere şi şi-au găsit un loc de muncă.

Azi, la 31 de ani, ele continuă să uimească întreaga lume.

Cum arată la maturitate gemenele siameze Abby şi Brittany
După ce au absolvit Universitatea Bethel din Minnesota, Abby şi Brittany au plecat într-o călătorie cu prietenele lor, prin Europa. Dintotdeauna, siamezele au vrut să se expună în faţa lumii, tocmai pentru că oamenii să nu se sperie de ele, să nu reacţioneze ciudat. Acesta este şi motivul pentru care, de-a lungul anilor, ele au apărut şi la TV, în diverse reality show-uri.

Acum, ele sunt profesoare de matematică pentru copiii de gimnaziu, şi speră că într-o zi să se căsătorească şi chiar să devină mame, chiar dacă subiectul este unul foarte controversat pentru cei care le urmăresc.

Conform specialiştilor, în lume au mai existat doar 4 perechi de gemeni siamezi care au împărţit un corp şi două capete, la fel ca ele, dar au murit când au ajuns la maturitate, din cauza problemelor cu inimă sau din cauza altor organe interne. Abby şi Brittany nu au în prezent nicio problemă majoră de sănătate.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤