Presupusa fiică a lui Vladimir Putin, trasă la răspundere pentru războiul din Ucraina: „Oamenii din generația ta mor”

Luiza Rozova, presupusa fiică a președintelui rus Vladimir Putin, este trasă la răspundere de oameni pentru războiul din Ucraina. Utilizatorii din mediul online îi adresează tinerei de 18 ani diferite mesaje jignitoare cu privire la faptele așa-zisului ei tată.

Luiza Rozova, presupusa fiică a președintelui rus Vladimir Putin, este trasă la răspundere de oameni pentru războiul din Ucraina. Mii de urmăritori de pe rețelele de socializare îi adresează cuvinte jignitoare tinerei de 18 ani.

„În timp ce te plimbi prin Monaco, oamenii din generația ta mor în Ucraina din cauza tatălui tău. Destinul tău va fi cel al Mariei Milosevic când tatăl tău va fi trimis la Haga”, i-a comentat un utilizator Luizei.

Momentan, Luiza Rozova, nu a fost recunoscută de Vladimir Putin, dar cu siguranță că asemănarea dintre cei doi se poate observa de la prima vedere. Tânăra de 18 ani este studentă în Sankt Petersburg, iar acum este găsită vinovată pentru faptele presupusului ei tată.

Luiza nu a fost recunoscută de Vladimir Putin

„Fiica unui criminal, criminal de război, psihopat și dependent de droguri”, a adăuat un alt urmăritor.

Mii De oamenii îi adresează Luizei comentarii răutăcioase cu privire la războiul din Ucraina. Cu toate astea, unii utilizatori înțeleg că tânăra de 18 ani nu este vinovată de faptele presupusului ei tată.

SCRIE SPYNEWS

➦ CITEȘTE ȘI... ➤