Previziunea șocantă a Babei Vanga pentru apa potabilă în 2022. Ipoteza ei este cruntă

De multe ori ne-am pus întrebarea cum pot anumiți oameni să prevadă viitorul? Mulți oameni studiază astrologia și cred că planetele și alte corpuri cerești au un efect asupra Pământului și a personalităților noastre. Cu toate acestea, de-a

lungul istoriei omenirii, au existat oameni speciali. Oameni care au avut puterea de a spune ce se va întâmpla în continuare. La fel ca Nostradamus, un alt profet celebru este Baba Vanga, o femeie născută în Bulgaria în 1911. Ea a orbit la vârsta

de 12 ani și, de atunci, a început să aibă viziuni despre viitor. Se crede că predicțiile ei sunt destul de exacte. Ea a prezis multe evenimente până când a murit în 1996.

Baba Vanga și profețiile terifiante pentru anul 2022

Deoarece nu putea să scrie, majoritatea profețiilor ei au fost spuse din gură în gură. Printre cele mai faimoase profeții ale ei se numără atacurile teroriste din 11 septembrie și tsunami-ul din Indonezia din 2004. În perioada vieții sale, Baba Vanga ar mai fi făcut alte șase profeții terifiante pentru anul 2022, printre acestea și cele legate de apa potabilă. Dar, până să vorbim de previziunile făcute de Baba Vanga, sunt necesare câteva precizări, menite să ne facă să înțelegem anumite lucruri.

Peter Brabeck-Letmathe a calificat drept „extremă” ideea că apa este un drept al omului

În urmă cu 9 ani, mai exact în 2013, președintele Nestlé, Peter Brabeck, cauta o soluție la vechea enigmă conform căreia poți duce un cal la apă, dar nu-l poți forța să bea. Austriacul în vârstă de 68 de ani atunci, considera că deficitul de apă este probabil cea mai mare amenințare cu care se confruntă omenirea. Deși guvernele și întreprinderile se trezesc în sfârșit la realitate, spunea el, se iau foarte puține măsuri.

Brabeck declara atunci că s-a convertit la cauza gestionării apei în urmă cu câțiva ani. Concluzia trasă de fostul CEO Nestlé a generat, ulterior, un adevărat scandal. Brabeck declara că, în opinia sa, ideea că apa este un drept al omului este una „extremă”.

Baba Vanga și profețiile cele legate de apa potabilă

Cunoscută pentru profețiile sale, Baba Vanga a avut câteva care au coincis exact cu evenimentele petrecute de-a lungul anilor. Printre cele șase profeții legate de anul 2022, este și cea legată de apa potabilă.

Baba Vanga ar fi spus în profețiile sale că apa potabilă va fi rară. Misticul a prezis că în 2022 multe orașe vor fi lovite de o penurie de apă potabilă.

Astfel, acest lucru va avea consecințe politice, deoarece multe state vor fi nevoite să găsească alte soluții.

O altă previune făcută de Baba Vanga ar fi cea legată de realitatea virtuală, despre care ar fi spus că va prelua controlul umanității.

Clarvăzătorul a dezvăluit că anul acesta oamenii vor petrece mai mult timp ca niciodată în fața ecranelor.

Acest lucru are de fapt sens. Suntem mai mult ca niciodată acasă, cu puțin contact uman, și avem mii de ecrane pe care să le privim.

Un alt motiv care ar putea da crezerae preevizunilor este și celebra platformă Facebook și planul de a crea un „metaverse”, deja anunțat de Zuckerberg.

Rămâne să vedem dacă previziunile făcute de Baba Vanga vor deveni sau nu realitate, și dacă cele prezise de ea se vor materializa într-un viitor apropiat.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤