Prezentatorul Victor Slav a vorbit despre noua femeie din viața lui. Cum a acceptat-o fiica sa pe noua lui iubită

Au trecut șase ani de când Victor Slav și Bianca Drăgușanu au decis să pună punct căsniciei lor, vestea luând prin surprindere pe toată lumea. Prezentatorul TV a vorbit acum

pentru prima dată despre cum i-a explicat fiicei lor, Sofia, că mami ți tati nu mai vor locui împreună, dar a vorbit pentru prima dată și despre noua femeie din viața lui.

Fostul prezentator TV a fost invitat în emisiunea „Vorbește lumea”, unde a vorbit despre viața lui personală. Acesta a mărturisit că și-a refăcut viața după divorțul de Bianca Drăgușanu și în viața lui e o altă persoană specială.

Victor a vorbit foarte mult și despre fiica lui și despre cum a acceptat despărțirea lui de Bianca.

”Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general.

Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată.

I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă.”, a declarat Victor în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv.

De asemenea, Victor spune că, momentan, Sofia este mult prea mică pentru a înțelege că ”mami și tati” sunt divorțați și a acceptat-o

cu ușurință pe noua lui iubită. Cât despre noua relație, fostul prezentator TV susține că iubește și este iubit și e foarte fericit. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste de un an și patru luni.

”Sofia gestionează bine situația, deocamdată nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relații cunoscute de publicul larg.

Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc si sunt iubit”, a mai spus el.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤