PRIMA IMAGINE DUPĂ EXTERNARE CU MIOARA ROMAN. OANA ȘI-A ADUS MAMA ACASĂ DUPĂ INTERVENȚIA SUFERITĂ

Oana Roman și-a adus mama acasă. Bruneta a fost însoțită și de sora ei Catinca, despre care se spune

că nu au o relație bună, însă, probabil, problem de sănătate ale mamei lor le-au reunit inevitabil.

Mioara Roman a fost externată joi de la spital. Oana Roman a postat entuziasmată două imagini cu sora și mama ei, imediat după ce au luat-o din unitatea spitalicească.

„Gata, dragilor, am plecat să o iau pe mama acasă și sunt foarte bucuroasă, pe lângă faptul că mă duc să o iau acasă, că astăzi

e mai cald și nu e gerul ăla îngrozitor care ne-a înnebunit. Sunt 8 grade, e soare,

e frumos, mă duc să o iau pe mama și apoi toată ziua o să am filmări pentru emisiunea „Mămici de Pitici, cu Lipici” de la Antena Stars.

Filmăm de zor lucruri interesante și o să vă arăt și vouă (…) Gata, am luat-o pe mama și pentru că m-ați tot întrebat, uite-o și pe sora mea.

Este cu noi. Și mama este în spate și suntem bine și mergem acasă”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman, operată de urgență
În urmă cu câteva zile, Mioara Roman, care suferă și de Alzheimer, a acuzat stări de rău și a fost dusă de urgență la spital.

Medicii au constat că trebuie operată pentru a i se înlătura colecistul.

”Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam.

Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că

avea această problemă și devenise urgentă”, mărturisea Oana Roman pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Mioara Roman a stat câteva ora la secția ATI după operație care a avut succes.

”Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital.

M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok”,

a mai spus Oana Roman, în urmă cu o zi, pe rețelele de socializare.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤