Prima reacție a lui Cătălin Măruță, după ce Carmen Harra i-a prevestit divorțul de Andra. Cu cine s-a forografiat

Ce a făcut Cătălin Măruță, la scurt timp după ce Carmen Harra a prevestit că prezentatorul se va despărți de Andra.

rezentă în cadrul unei emisiuni Tv, Carmen Harra a făcut un anunț șoc despre Andra și Cătălin Măruță. Clarvăzătoarea a anunțat că cei doi vor divorța, iar relația lor se va termina într-un dezastru.

Carmen Harra a dezvăluit că în urmă cu 13 ani l-a avertizat pe Cătălin Măruță că s-ar putea să divorțeze de frumoasa artistă și că divorțul s-ar putea întâmpla din cauza ei, nu a lui.

„Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă.

El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el.

În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce.

În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra, la Prima TV

Ce a făcut Cătălin Măruță, la scurt timp de la dezvăluirile lui Carmen Harra

La scurt timp după aceste dezvăluiri, Cătălin Măruță a făcut mai multe postări pe contul său de Instagram, iar una dintre fotografiile care au atras atenția a fost cea cu Alexandra Duli, o fostă concurentă a unui concurs de supraviețuire.

La rândul său, Andra a postat o imagine din casa ei, semn că lucrurile sunt în continuare extrem de liniștite în acest cuplu și că fanii nu ar trebui să își facă griji în legătură cu cei doi.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤