Prima reacție a Mihaelei Rădulescu, după ce Dani Oțil s-a căsătorit astăzi. ”Pentru cei care cred că au parte de o zi proastă”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit astăzi destinele în fața ofițerului de stare civilă, dar iată prima reacție a Mihaelei Rădulescu, fosta iubită a prezentatorului. Ce a postat vedeta pe pagina sa de Instagram.

Reacția Mihaelei Rădulescu, după ce Dani Oțil s-a căsătorit

Mihaela Rădulescu a postat în urmă cu doar două ore pe contul său de socializare un mesaj prin care a dat de înțeles

că nu are parte de o zi tocmai bună. Imaginea publicată de prezentatoarea TV vine chiar astăzi, atunci când are loc nunta lui Dani Oțil, fostul ei iubit, cu Gabriela Prisăcariu.

Moderatoarea TV le-a prezentat fanilor din mediul online un text care sugerează că ar ajuta în momentele în care cineva nu are o zi tocmai plăcută.

Vedeta a publicat imaginea pe Instagram, iar în doar câteva momente a stârnit o mulțime de reacții din partea celor care îi urmăresc profilul în mediul online.

”Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă…Zâmbește tristeții, oamenilor nervosa sau celor singuri / adună gunoiul din iarbă

/ plantează un copac sau o plantă / refuză să mai folosești paharele din plastic / donează sânge / petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni / Fă o mica donație / gândește-te cât de norocos ești chiar

în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău / Nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție.”, a postat Mihaela Rădulescu în mediul online.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu petrec în aceste momente la restaurantul lui

După ce au spus DA în fața ofițerului de stare civilă, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au mers alături de invitați la restaurantul pe care îl deține prezentatorul de la Antena 1.

Chiar în aceste momente are loc petrecerea restrânsă în cinstea evenimentului mult așteptat de proaspetii miri.

Dani Oțil și frumoasa sa soție au avut parte de un moment emoționant în care au dansat, iar imaginile cu aceștia au

fost publicate și în mediul online. De la primele ore ale zilei Spynews.ro v-a prezentat cele mai proaspete detalii despre nunta din showbiz.

Prezentatorul de la Antena 1, cât și Gabriela Prisăcariu, nu au oferit până în acest moment declarații despre pasul pe care tocmai l-au făcut, cu doar câteva luni înainte de a deveni părinți de băiat.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤