Primele imagini cu băiețelul lui George Simion! Cu cine seamănă micuțul de nici o săptămână.

Ilinca și George Simion au făcut publică prima fotografie cu cel mic, aducând o bucurie imensă pe rețelele de socializare. După o așteptare plină de nerăbdare, Ilinca a împărtășit cu urmăritorii momentul special, postând o imagine cu fiul lor nou-născut, venit pe lume pe 24 aprilie 2024, acum doar cu 5 zile în urmă.

În mesajul atașat fotografiei, Ilinca a transmis un gând plin de emoție, asigurându-l pe micuț că va fi mereu iubit, îngrijit și sprijinit. „Te vom ține mereu de mână, dragostea noastră!”, a scris soția liderului AUR.

Nașterea a avut loc pe 24 aprilie 2024, iar la acea vreme, George Simion se declara un om împlinit și fericit. În ciuda faptului că în fotografia recentă nu este clar vizibil chipul bebelușului, nu putem decât să ne întoarcem la declarațiile anterioare ale lui George Simion, care sugerau că își dorește o familie numeroasă. Liderul AUR a dezvăluit în trecut că plănuiește să aibă cel puțin șase copii și că primul dintre aceștia, cel mai probabil, va purta numele de Radu, în onoarea bunicului său.

„Îmi doresc foarte mulți copii. Îmi doresc șase copii. Cineva trebuie să contribuie și să facă copii în această țară”, a declarat George Simion într-un interviu anterior pentru Evenimentul Zilei.

Astfel, acest cuplu politic exprimă nu doar bucuria pentru venirea pe lume a primului lor copil, ci și dorința de a întemeia o familie numeroasă și de a contribui la creșterea populației în țară.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤