Primele Imagini Cu Gina Pistol După Naștere. Ce Le-A Transmis Fanilor

Gina Pistol și Smiley nu își mai încap în piele de fericire. Au trecut cu bine peste prima noapte acasă

alături de fetița lor și le-au transmis fanilor un mesaj de mulțumrie pentru toate mesajele, felicitările și încurajările primite.

Mesajul lor i-a emoționat enorm pe fani, mai laes că toată lumea a așteptat cu sufletul la gură un semn după nașterea micuței lor.

Deși nu au anunțat încă cum se numește, Smiley a declarat paparazzilor de la Spynews că au ales deja un nume și îl vor face public în curând. Momentan cei doi s-au rezumat la un mesaj de mulțumire către fnai și către toate cadrele medicale care le-au stat alături în această perioadă superbă și solicitantă.

„Hello, salutare tuturor, vă pupăm cu drag, aflați despre noi că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este foarte bine și am trecut cu bine peste prima noapte acasă.

Am ajuns cu bine acasă, le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă”, a spus Smiley într-un video postat pe Instagram în urmă cu puțin timp.

Gina le-a spus fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare că se confruntă cu sindromul picioarelor neliniștite. Potrivit specialiștilor, sindromul picioarelor neliniștite este o afecțiune neurologică, senzitivo-motorie, care afectează calitatea vieții prin

➦ CITEȘTE ȘI... ➤