Prinții William și Harry acuză BBC! Interviul care a condus la divorțul și moartea prințesei Diana

După 24 de ani de la moartea Prințesei Diana, fiii săi, Prinții William și Harry acuză postul de televiziune BBC că a mințit-o pe mama lor și a determinat-o să dezvăluie detalii intime legate de familia regală și de căsnicia ei cu Prințul Charles. Lady Di a făcut declarații șocante într-un interviu pentru BBC.

Prințul William și fratele lui, Harry, acuzații la adresa BBC

Prințesa Diana a acordat, în 1995, un interviu cutremurător pentru postul de televiziune BBC, în care a spus informații delicate despre familia regală și mai ales despre relația ei cu Prințul Charles. La doi ani distanță de la acest interviu, Lady Di avea să moară într-un cumplit accident rutier.

Au trecut 24 de ani de la moartea prințesei Diana, dar fiii ei nu-și pot găsi liniștea, mai ales că înainte să-și piardă viața, Lady Di a făcut niște declarații șocante. Căsnicia ei cu Prințul Charles se destrăma, iar Diana a vorbit despre toate astea într-un interviu.

William și Harry sunt de părere că cei de la BBC au mințit-o pe mama lor ca să o determine să acorde acest interviu. Au falsificat mai multe documente și i-au spus că la curtea regală există persoane care au fost plătite să o spioneze.

Ce mă întristează cel mai mult este că, dacă BBC ar fi investigat în mod corespunzător plângerile făcute iniţial în 1995, mama mea ar fi ştiut că a fost păcălită, a spus prințul William.

Cei doi fii ai prințesei Diana consideră că BBC s-a folosit de practici lipsite de etică pentru a realiza acest interviu cu mama lor, interviu care a alimentat paranoia acesteia și a înrăutățit relația dintre ea și prințul Charles.

Prinții William și Harry acuză BBC! Interviul care a condus la divorțul și moartea prințesei Diana

Prințul Harry este de părere că astfel de practici sunt răspândite astăzi la scară largă și că “reacţia în lanţ a unei culturi de exploatare şi practici lipsite de etică” au dus la moartea mamei sale.

Postul de televiziune BBC și-a cerut scuze în scris față de prințul William, prințul Harry, prințul Charles și contele Spencer, fratele prințesei Diana.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤