Profeția incredibilă a lui Arsenie Boca. Părintele a spus, înainte de moarte, că România va fi invadată de Rusia

Ce a prezis Arsenie Boca înainte de moarte. După ce a murit părintele, mai multe profeții s-au adeverit. Previziunile făcute de către călugăr fac referire la viitorul statului român, mai exact la capitala României, Bucureşti. Călugărul susținea că oraşul mai are dreptul la o singură greșeală.

Cu puțin timp înainte de a se stinge din viață, părintele Arsenie Boca a făcut o previziune sumbră pentru România. Călugărul spunea că țara noastră va fi în pericol, asta deoarece va fi atacată de Rusia.

Ce a prezis Arsenie Boca înainte de moarte.

Cunoscutul călugăr povestea înainte să moară, că într-o perioadă imediat următoare România va fi invadată de Rusia. Călugărul a că ţara noastră va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, însă după aceea, aceste ţări vor fi lovite de mai mulți ”bolovani de foc”.

Mai multe profeții de-ale părintelui Arsenie Boca s-au adeverit după ce acesta s-a stins, iar una dintre previziunile pe care călugărul le-a făcut în timpul vieții a fost aceea că România va fi atacată de ruși.

El mărturisea că țara noastră va fi invadată de Rusia, după ce le-ar fi spus mai multor persoane că România va fi ocupată de ruși, bulgari și unguri.

Ce profeție a făcut cu privire la capitala României

Mai mult de atât, călugărul Arsenie Boca a făcut o referire și la capitala țării, București. El a mărturisit că orașul ar mai avea dreptul doar la o singură greșeală, urmând ca în caz contrar să dispară de pe harta pământului.

”S-a ouat de două ori, iar următoarea dată o să dispară de pe harta pământului, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate sunt acolo”, spunea Arsenie Boca.

Totodată, printre profețiile sale se regăsește și izbăvirea pe care toți creștinii o așteaptă. Părintele a mărturisit că există speranțe pentru români, însă doar dacă își vor păstra calea dreaptă.

”Va veni de la răsărit un om cu stea în frunte, dar aceasta va fi peste foarte mulţi ani şi nouă nu ne va fi dat să vedem.”

De asemenea au rămas scrise multe mărturii despre profeţiile părintelui, care avertiza la începutul anilor 1940 că „prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi”, a mai spus călugărul în trecut.

De asemenea au rămas scrise multe mărturii despre profeţiile părintelui, care avertiza la începutul anilor 1940 că „prigoana va veni de la Apus, iar de la Răsărit se va ridica un popor fără cruce, dar creştinii cu inima curată vor fi mântuiţi.

”Vor veni timpuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși, îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune multe impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul”, spunea Arsenie Boca.

Cine va ramane din razboiul acesta va fi ales ca graul din pleava. Pleava zboara, iar graul ramane. Se va alege cine va ramane. Parintele ne-a spus: „Nu va spun de la mine. Asa scrie in carte, in Biblie”.

NECAZURI MAI MARI CA MUNTII

„Vor veni necazuri mai mari decat Muntii Fagarasului. Ne-om duce la Muntii Fagarasului si la dealul Prislopului sa se pravaleasca peste noi ca nu mai putem rezista («Atunci vor incepe sa spuna muntilor: Cadeti peste noi!, si dealurilor: Acoperiti-ne!» ) si ne-om duce la morminte sa iasa afara mortii si sa intram noi de vii ca nu mai putem rezista”, sunt profetii ale lui Arsenie Boca.

Arsenie Boca a fost stareț al Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus și apoi al Mănăstirii Prislop, unde, datorită personalității sale, veneau mii și mii de credincioși, fapt pentru care a fost hărțuit de Securitate.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤