Protejata lui Petrică Mîțu Stoian a venit cu dezvăluiri unice despre viața de familie. Olguța Berbec a vorbit despre cele două fiice ale sale și relația pe care o au cele mici.

Protejata lui Petrică Mîțu Stoian vine cu mărturisiri surprinzătoare. Familiainterpretei de muzică populară s-a mărit, după ce Olguța Berbec a adus-o pe lume pe Olga Maria, cea de-a doua fetiță.

Nu doar vedeta și soțul ei sunt în culmea fericirii, ci și fiica lor mai mare, Cezara, care de când a apărut surioara în viața ei, este din ce în ce mai afectuoasă. Deși era obișnuită să primească toată atenția părinților, faptul că a mai venit un copil în familie nu a afectat-o pe aceasta.

Protejata lui Petrică Mîțu Stoian vine cu mărturisiri surprinzătoare. Olguța Berbec a vorbit despre viața de familie: Nu există gelozie, ci din contră!

Cântăreața de muzică popular a povestit cum s-a adaptat Cezara atunci când a apărut în viața ffamiliei mezina Olga Maria.

„Cezara este un copil bun, niciodată nu a existat gelozie, ci din contra. Cand vine cineva la noi, o ia în brate pe cea mică si o arata, se joaca cu ea, este foarte fericita. Olga deja începe sa meargă, sa fac primii pași, sa vorbească.

Sperăm să cânte, că altceva nu pare că o interesează pe Cezara. La grădiniță nu-i place, de scris nu. Îi place de Delia, îi știe toate piesele. Îmi doresc ca dacă face ceva să fie profesionistă. Dacă ea crede că muzica ușoară îi dă voie să performeze asta să facă”, a declarat Olguța Berbec, în direct la Antena Stars.

Un eveniment important a avut loc în familia interpretei de muzică populară, Olguța Berbec. La jumătatea lunii noiembrie a avut loc botezul fetiței sale, iar nașii au fost Mihai Morar și soția sa.

Mihai Morar și soția sa au mers la Timișoara unde au fost nașii de botez ai micuței Olga Maria. Olguța Berbec și-a creștinat fiica, iar evenimentul a fost unul restrâns. Familia și cei apropiați i-au fost alături acesteia în ziua cea mare. Interpreta de muzică populară a postat pe rețelele de socializare câteva imagini din ziua botezului, care a avut loc vineri, 12 noiembrie

➦ CITEȘTE ȘI... ➤