Puţini Ştiau Că Margareta Pâslaru Are O Fiică. Ana Maria Locuieşte În America Și A Moștenit Frumusețea Mamei, Însă Nu Și Ochii Superbi –»

Ana Maria Sencovici este fiica Margaretei Pâslaru și a lui Gheorghe Sencovici.

Aceasta locuiește alături de familia ei peste Ocean unde a plecat de mică alături de mama și tatăl ei.

Fiica Margaretei Pâslaru îi moștenește frumusețea însă talentul muzical pare să nu se fi lipit de aceasta.

Ana Maria este stabilită în America încă din anii 90’ când, celebra cântăreață Margareta Pâslaru a ales să părăsească țara alaturi de familie.

Între timp, mama și tatăl ei au revenit în țară, însă pentru Ana Maria Sencovici nu a mai existat cale de întoarcere.

Cine este Ana Maria Sencovici
Ana Maria Sencovici este fiica celebrei cântărețe Margareta Pâslaru și a sportivului Gheorghe Sencovici.

Aceasta s-a născut în România însă a părăsit țara la începutul anilor ’90 alături de familia ei.

Aceștia au plecat în Statele Unite ale Americii de unde Margareta Pâslaru alături de Gheorghe Sencovici au decis să se întoarcă în tara.

La acea vreme, motivul pentru care Margareta Pâslaru a plecat din Romania a ridicat multe semne de întrebare. Mulți spuneau că este vina Securității. În realitate, artista a ales să își urmeze soțul care era sportiv de performanță. Ana Maria a ales să rămână peste Ocean și să trăiască acolo pentru tot restul vieții.

Aceasta nu i-a calcat pe urme mamei sale nici în ceea ce privește cariera

Ana Maria Sencovici este președintele unei companii de consultanță în management din New York.

De-a lungul timpului aceasta a lucrat pentru diferite corporații și firme. Compania în cadrul căreia este angajată are o valoare estimativă de milioane de dolari.

Firmele de consultanta în management se bazează pe creearea și ajutorul reciproc al firmelor cu capital privat. Se pare că Ana nu i-a moștenit talentul muzical al mamei sale, însă în cariera pe care a ales să o urmeze este extrem de apreciată.

Fiica Margaretei Pâslaru deține o diplomă de master de la Wharton Business School – University of Pennsylvania (SUA).

Cine este soțul Anei Maria Sencovici, fiica Margaretei Pâslaru
Ana Maria Sencovici este căsătorită cu un bărbat de origine latino- americană pe nume Juan. Alături de acesta, fiica Margaretei Pâslaru se bucură de doi copii extraordinar de frumoși.

Desi are o slujbă extrem de solicitantă, Ana Maria nu și-a ignorat îndatoririle de mama și sotie. În fotografiile postate de aceasta pe conturile de socializare putem remarca faptul că formează o familie extrem de frumoasă și fericită.

Despre Ana Maria Sencovici, fiica Margaretei Pâslaru s-a zvonit că ar fi orbit în urma unei operații. Securitatea ar fi lansat o serie de zvonuri potrivit cărora, cântăreață, ar fi vrut că fiica ei să-i moștenească culoarea ochilor și astfel, ar fi dorit că fiica ei să facă o operație, în urma căreia a rămas oarbă.

O a doua poveste lansată de securiști îl avea în prim plan pe tatăl Anei Maria, Gheorghe Sencovici. Despre acesta s-a zvonit la vremea respectivă că s-ar fi spânzurat în podul casei.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤