Radu Pietreanu a făcut mișto de Alexandru Arșinel la iUmor și a distrat pe toată lumea. Iată și replicil!

Radu Pietreanu a făcut mișto de Alexandru Arșinel la iUmor și a distrat pe toată lumea. Iată și replicil!

Scandalurile legate de bani în care a fost implicat Alexandru Arșinel în ultima vreme l-au inspirat pe Radu Pietreanu, fostul membru al „Vacanța Mare”,  care nu s-a putut abține să nu îi îi ia peste picior și i-a adresat mai multe replici acide cunoscutului actor.
Invitat în cadrul emisiunii „iUmor” de la Antena 1, Radu Pietreanu a făcut un roast de senzație. Printre personajele glumelor sale cu subînțeles s-au aflat comedianul Micutzu și actorul Alexandru Arșinel.

Ce glume „cu subînțeles” a făcut Radu Pietreanu la adresa lui Alexandru Arșinel
De curând, Alexandru Arșinel a fost „demis” de la conducerea Teatrului de Revistă din Capitală. Faptul că a fost obligat să iasă la pensie mai repede decât își dorea și a pierdut o sumă considerabilă de bani din cauza aceasta, l-au făcut pe fostul partener de scenă al Stelei Popescu să facă un scandal public colosal care l-a avut în prim plan pe edilul Capitalei, Nicușor Dan. Toate acestea l-au inspirat pe Radu Pietreanu.

„Vreau să mai spun un singur lucru. După ce ne-ai stresat ani de zile, cu glumele tale de rahat, la care nu mai râd nici copiii de clasa I, măcar acum la sfârșitul carierei, să ai demnitatea de a nu mai cerși nici… a, scuze, e foaia pentru Arșinel! Le mai încurc… sunt bătrân!”, a spus Radu Pietreanu.

Radu Pietreanu a făcut mișto de Micutzu și Bobonete
Înainte să abordeze subiectul Alexandru Arșinel, Radu Pietreanu a făcut mișto de actorii Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, dar și de Mihai Bobonete de la „Românii au Talent”.

„Am venit puțin forțat, pentru că niciun standupper nu a vrut să facă mișto de Micutzu, n-au vrut să facă roast, pentru că cică îi bate. N-are cum! Micutzu are simțul umorului. Nu se supără, nu se enervează, nu îi bate”, a glumit Radu Pietreanu referintu-se la episodul în care Micutzu a fost implicat într-un scandal violent pe stradă.

„Tu încă nu-ţi dai seama cât eşti de penibil! Te bagi în toate emisiunile, în toate juriile, în toate reclamele, furi textele colegilor de scenă, nu te mai suportă nimeni la cât de arogant… asta-i pentru Bobonete, scuze! Băi…”, a mai spus Radu Pietreanu despre Mihai Bobonete.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤