Raed Arafat AVERTIZEAZĂ ROMÂNIA! Boala Cruntă Care Ne Loveşte După Noul Virus

Raed Arafat a făcut un anunț important pentru români. Șeful DSU este îngrijorat de ce se întâmplă cu persoanele infectate

cu noul coro.navirus.

Șeful DSU, Raed Arafat , a vorbit în cadrul unei emisiuni Tv, despre o analiză realizată de Centrul pentru prevenirea și controlul bolilor din SUA (CDC).

Raed Arafat, anunț important pentru români
Raed Arafat a mărturisit că este îngrijorat de ce se întâmplă cu persoanele infectate cu noul coro.navirus după ce acestea au trecut prin boală. Acesta susține că potrivit analizei realizată de CDC, în rândul copiilor au apărut mai multe cazuri de diabet de tip I decât de obicei.

În acest context, Raed Arafat a dezvăluit că apariția diabetului de tip I ar putea fi un efect pe termen lung la unii copii cu CO.VID-19.

„Vedem din ce în ce informații noi care apar – de exemplu, informația care a apărut la Centrul de control al bolilor din Statele Unite, care corelează infectarea la copii cu apariția unui număr mai mare de copii cu diabet de tip I, diabet juvenil.

Se pare că sunt studii și analize făcute de către Centrul de control al bolilor din Statele Unite, care e un centru foarte serios, analizând foarte multe date din sistemul lor de asigurări, și unde spune că au apărut mai multe cazuri decât de obicei de tip I și se corelează cu infectarea cu S.aRS-Co.V-2”, adeclarat șeful DSU despre valul 5, dar și despre perioada de carantinare și izolare.

De asemenea, Raed Arafat a vorbit despre cât de gravă este infectarea cu Co.vid. Șeful DSU susține că imunizarea este cea mai bună metodă de a limita răspândirea virusului, deoarece această boală este foarte periculoasă, ea cauzând și efecte pe termen lung.

„Noi tot timpul vorbim de va.ccinare și efectul ei pe termen lung, dar uităm ce? Tot timpul am avertizat și am spus, nu eu, și lumea științifică a zis acest lucru – atenție, Co.vidul nu e o boală simplă.

Există așa-zisul «long Co.vid», sau Co.vidul pe termen lung, și asta arată impactul Co.vidului pe sănătatea omului pe termen mai lung.

Se pare că unul dintre aceste efecte, dacă continuă această analiză și confirmă ce este deja publicat, este apariția la un anumit procent dintre copiii infectați cu SA.RS-C.oV-2 a diabetului de tip I”, a mai spus el.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤