Raed Arafat Deranjat De Ce Se Spune Despre El. Este Sau Nu Condamnat La Moarte În Siria

Raed Arafat s-a arătat deranjat de faptul că există voci care împrăștie în spațiul public informații neadevărate despre persoana lui.

Cea mai puternică face referire la o condamnare pe care șeful DSU ar avea-o în țara în care s-a născut, adică Damasc, Siria.

Raed Arafat este deranjat de ce se spune despre el
Șeful Comandamentului pentru Situații de Urgență a vorbit la Digi 24 despre niște informații care au apărut în spațiul public cu privire la o condamnare.

Arafat spune că o senatoare a declarat despre el că ar fi condamnat la moarte la el acasă, făcând referire la Damasc, Siria, țara în care s-a născut. Șeful DSU s-a arătat de acest zvon pe care l-a numit fake news. El spune că acestea sunt atacuri la persoana lui, dar și la adresa instituției pe care o conduce.

„Hai să luăm minciuna că -doctorul Arafat e condamnat la moarte la el acasă-, adică nu la mine acasă în România, ci -la el acasă- în capul altora ar fi altundeva și că eu aș fi fost condamnat la moarte, lucru care e fals. În viața mea nu am auzit așa ceva. Și totuși asta s-a răspândit, fiind pornită această chestie de o doamnă senatoare. Și multe alte minciuni circulă lună de lună”, a declarat Arafat la Digi 24.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤