Raluca Bădulescu, dezvăluiri inedite despre căsătorie și rochia de mireasă: „Am o viziune, ceva cu pene multe”

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea în vara anului 2022 atunci când a anunțat că ea și soțul ei au luat decizia de a merge pe drumuri separate, dar și cu dezvăluirea că are un nou partener. Vedeta se pare că și-a regăsit fericirea în brațele lui Rareș, un medic cu 20 de ani mai tânăr decât ea, de care s-a îndrăgostit rapid.

Raluca Bădulescu, despre relația cu Cătălin Botezatu

Raluca Bădulescu, cunoscută pentru pasiunea sa pentru modă și aparițiile elegante, își rezolvă dilemele vestimentare rapid cu ajutorul lui Cătălin Botezatu, care i-a creat și rochia de mireasă pentru prima sa nuntă. Dacă va ajunge din nou la altar cu iubitul său, Rareș Grigore, Botezatu va fi din nou responsabil pentru outfitul ei. Prietenia strânsă dintre Raluca și Cătălin, care sunt și rude, îi conferă vedetei încredere deplină în creațiile designerului.Advertisement

Într-un interviu pentru Cancan.ro, Raluca Bădulescu a vorbit deschis despre prietenia dintre ea și Cătălin Botezatu, dar și cum va arăta rochia de mireasă, în cazul în care va ajunge, din nou, în fața altarului.

„Foarte des. Cred că nu există zi de la Dumnezeu fără măcar să vorbim, ca să nu zic de faptul că ne vedem foarte des. De fiecare dată când am o dilemă vestimentară și Dumnezeu știe că am, tot timpul apelez la el și îl întreb. Îi mai trimit poze de pe acasă, cu ținutele, îți place, cum merge aia cu aia, ți se pare că merge aia cu aia, dar cum arată locația respectivă unde mergem, dacă se potrivește ținuta respectivă. Da, îl întreb foarte des, foarte multe chestii.”

„Cea mai excentrică ținută a fost rochia pe care am purtat-o atunci când am fost mireasă. O rochie cusută cu fir de aur la care s-a lucrat 2 luni de zile, mi-am dorit enorm rochia aia de aur, că eu așa îi spun: rochie de aur! Am purtat-o când am fost mireasă, ținând cont că nu m-am măritat la 20 de ani, ci la 40, nu am avut rochie albă, am avut o rochie de aur. A fost, Doamne, atât de frumoasă! Aș fi vrut să trăiesc toată viața în rochia aceea îmbrăcată.”, a spus Raluca Bădulescu pentru cancan.ro.

Vedeta a vorbit despre cum ar arăta rochia de mireasă, dacă s-ar recăsători

Întrebată astfel dacă ar purta aceeași rochie pentru o viitoare căsătorie, Raluca Bădulescu nu a ezistat și a declarat că va apela la bunul ei prieten designer pentru a-i realiza ținuta. Cu toate că nu a spus „nu” posibilității de a se recăsători, vedeta TV a lăsat să se înțeleagă că nu are un plan concret acum.

„Îmi face regele meu alta! Doamne, am toate visele din lumea asta! Deci Botezatu dacă nu îmi face el toate visele de ținute din lumea asta, nu le mai face nimeni. Nu, o să-mi fac altceva, cu siguranță! Am o viziune, ceva cu pene multe, ceva gen Moulin Rouge, am eu un vis, știe el, Pisi al meu. (…) Dacă se va întâmpla, evident! Dacă se va întâmpla, nu știu, rochia să fie de la Botezatu, asta să ne dea Dumnezeu!”

Raluca Bădulescu și iubitul ei au fost invitați împreună în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D și au vorbit deschis despre relația lor. Vedeta, care face parte din juriul „Bravo, ai stil!’, spune că iubitul ei este mai încăpățânat decât ea.

„Eu sunt mic copil… Trebuie să mă ascund după un copac ca să pot să îi spun o idee. Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el”, a declarat Raluca Bădulescu.

Poate părea surprinzător, dar Raluca Bădulescu a mărturisit că, atunci când apar discuții în contradictoriu, ea este cea care cedează prima.

„Cu mine n-ai cum… trebuie să cedezi”, a spus Rareș Grigore într-un emisiunea lui Teo Trandafir. „Cedez aparent, dar mă reîntorc”, a mărturisit și Raluca.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤