Raluca Pastramă, mesaj emoționant pentru bărbatul special din viața ei:

Raluca Pastramă și-a surprins prietenii de pe instagram cu un mesaj emoționant pe care l-a scris pentru un bărbat care ocupă un rol important în viața ei. Ce a apărut pe contul vedetei de instagram?

A trecut recent printr-un divorț, dar și-a revenit rapid și este mai fericită ca niciodată. Raluca Pastramă pare că

s-a vindecat după separarea de Pepe și este hotărâtă să își trăiască viața exact așa cum își dorește, înconjurată fiind de familie și prieteni apropiați.

Ce eveniment important a avut loc în familia vedetei și pentru cine a postat în mediul online un mesaj emoționant?

Cine este bărbatul căruia Raluca Pastramă i-a declarat public iubirea?
Pentru că este o femeie singură, având în vedere că ea și Pepe au divorțat recent, Raluca Pastramă este liberă să se implice într-o nouă relație de cuplu. Vedeta a postat pe instagram un mesaj de iubire, însă de data aceasta pentru fratele ei, bărbatul special care i-a fost întotdeauna alături.Dacă unii prieteni virtuali au fost induși în eroare și au crezut că Raluca Pastramă are un nou iubit, alții au știut că este vorba despre fratele vedetei care și-a sărbătorit ziua de naștere.

Raluca Pastramă a vrut să marcheze momentul și a postat pe instagram un colaj cu mai multe fotografii în care apare alături de fratele ei, iar în dreptul imaginilor a scris și un mesaj emoționant și care dovedește încă o dată că cei doi au o relație cu adevărat specială.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤